Санта Китана заби английския милионер Тристан Тейт

Санта Китана и Тристан Тейт
Санта Китана и Тристан Тейт

Най-разкрепостената българска изпълнителка Santa Kitana отново е в окото на бурята. Поводът този път не е поредния й 18+ видео клип, а истинска интимна история, с привкус на диаманти, скъпи пури, разкош и разточителство. Румънската преса разкри, че българката, живееща в Румъния се вижда със скандалния английски плейбой-милионер, Tristan Tate (Тристан Тейт), който от години също е базиран в Букурещ.

Тристан, за който се знае, че е абсолютен фен на красивите жени, скъпите автомобили и всички земни грехове не крие, че здраво е лапнал по българската изкусителка и явно не страда по предишните си гаджета, между които популярната певица Александра Стан и титулуваната за най-сексапилна румънска тв водеща Бианка Драгушану.

Румънската преса гръмна от разкритието за българката и англичанина

Жълтата преса в северната ни съседка вече обожава новата светска двойка, като коментарите са, че най- после Тристан си е намерил достойна дама на сърцето. Припомняме, че за разлика от повечето изгряващи звезди, Santa Kitana не страда от липса на финансови средства и е далеч от „синдрома на Пепеляшка“.

Българката демонстрира независимо поведение, умее здраво да се забавлява, щедро инвестира в музикалната си  продукция и публикува секси фотоси на ръба на приличното. Говори се, че Тейт я е забелязал именно в Инстаграм и след няколко сладки чата, разговорите са преминали в среща на живо.

Дали връзката между „Света Китана“ и „звяра от Букурещ“ ще продължи повече от няколко безпаметни седмици, предстои да се разбере. За сега само едно е ясно: в розовото тефтерче на популярната изпълнителка вече е записано поредното мъжко сърце и първото мъжко име, което публично се свързва с нейното.