Непредсказуемата Жана Бергендорф с хитова нова песен

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф

Осем години след победата във втория сезон на шоуто X Factor, непредсказуемата Жана Бергендорф представя впечатляваща нова песен и видео. “Unpredictable” е заглавието на сингъла, който е по текст на Mihai Andrei и Elena Morosanu и музика на Victor Bouros, които са автори на многобройни хитове. Миксингът и мастерингът е направен от топ музикалните продуценти, чийто безпогрешен музикален нюх изстреля вече няколко звезди в световна орбита – Global Records. Хитовата нова песен е вече налична във всички дигитални платформи чрез Орфей Мюзик/Warner Music Group и може да бъде слушана тук.

“Unpredictable” следва световните музикални тенденции. Текстът разказва за необузданата голяма любов на една жена, която може да стане непредсказуема в методите си, за да постигне целта си. В “Unpredictable” много добре са застъпени мотиви като мистика, вяра в божествените сили и тайнството, които напълно съвпадат със същността на изпълнителката. Видеото, което е режисирано от топ режисьора Люси Иларионов, е изпълнено с красиви природни картини от местността Костенски водопад, в който обаятелната Жана „бяга“ след своята любов и сменя роля след роля. Участие в клипа взимат чешките вълци-братя Сиукс и Черок. Техен баща е Терес – един от първите за породата в България. Спасен е от английско семейство, което е искало да го предаде във ветеринарна клиника за евтаназия поради факта, че не могат да се справят с неговото възпитание. След като той попада в семейството на зоолога (арахнолог) д-р Стоян Лазаров, с много търпение и любов той се превръща в прекрасен домашен любимец и страхотен актьор с над 70 участия. Участниците в клипа, неговите синове Черок и Сиукс, които са от малко по снимачните площадки и уверено вървят по неговите стъпки.

“Тази песен е изцяло свързана с моята същност. Вълкът символизира безстрашие, свобода и самостоятелност. Съчетано с ритъма на природата, мистерията и силата, която изпитах по време на заснемането на клипа може да се каже, че се почувствах  топлина и пълноценност. Приказка, която оживя.”споделя Жана.

За Жана Бергендорф:

С 69,9 процента от зрителски вот победител във втория сезон на музикалното шоу X-Factor става огнената Жана Бергендорф. Жана е носителка на наградата „Жена на годината 2014“ в категория Сцена/Музика на сп. „Grazia“. През 2014 и 2015 г. е в списъка на най-влиятелните популярни личности в България на сп. Forbes. Представя България на Евровизия с групата „Equinox“, които завършват на 14-то място на финала на конкурса с общ брой точки – 166. През 2019 г. скрита под маската на „Розата“ завършва на второ място в предаването на Нова телевизия „Маскираният певец“.