„Забравена“ се завръща по AXN с втори сезон през 2019

Снимките вече започнаха и отново целият сезон на сериала ще бъде заснет в България.

Стана Катич
В главната роля отново ще видим сърбо-хърватката, известна у нас от сериала „Касъл“ – Стана Катич

Sony Pictures Television обяви официално, че сериалът приветстван от публика и критика „Забравена“, се завръща на екраните на канала собственост на Sony – AXN, в Централна Европа през 2019. Държавите, в които сериалът ще бъде излъчен са Полша, Румъния, Унгария, България, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения, Македония, Черна гора, Сърбия, Молдова, Босна и Херцеговина, а на самата продукция вече е даден ход. Снимките започнаха и отново ще бъдат изцяло в България – основно в София, покрайнините и подбрани локации.

В главната роля на мрачната кримка отново ще видим сърбо-хърватката, известна у нас от сериала „Касъл“ – Стана Катич.

Докато е по следите на известен бостънски, сериен убиец, агентът от ФБР Емили Бърн (Катич) изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, тя е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

Във втори сезон, след като успява да открие похитителя си и да го убие, Емили отново се опитва с всички сили да установи нормални отношения със сина си Флин и бившия си съпруг Ник. Но, обсебена от търсенето на отговори на въпросите, които остават неразкрити, Емили попада на следите на сериен убиец и неусетно е въвлечена в конспирация, която този път може да струва много повече от безопасността на семейството ѝ. И във втори сезон ще видим Патрик Хюсингер в ролята на бившия съпруг на Ейми и специален агент Ник Дюран.

Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и е продуциран от Masha Productions. Сериалът ще излъчват AXN и други мрежи и платформи на Sony в избрани територии в Европа и Латинска Америка. Изпълнителен продуцент и режисьор е Одед Ръскин (False Flag), заедно с Джули Глюксман, Стана Катич и Мария Фелдман. Режисьори на продукцията са Адам Сандерсън и Каша Адамик. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Кирюлник и е базиран на пилотен сценарии, дело на Виоло.

Във втория сезон на „Забравена“, актьорският състав ще бъде допълнен от Матю Ле Невез (The Widow) и Наташа Литъл (The Night Manager). Ле Невез е в ролята на Кал Исак – бивш морски тюлен, склонен към обезоръжаващ оптимизъм, Кал познава демоните, които гонят Емили и се оказва лоялен и състрадателен партньор. Наташа Литъл е в ролята на специален агент Джулиан Гюнарсен – високо квалифициран и енигматичен профайлър от ФБР. Надарена с хладна ефективност, Джулиан се присъединява към бостънската служба на бюрото, след като смъртоносно терористично нападение разтърсва града.  В новия сезон ще видим отново Ейнджъл Бонани, Нийл Джаксън, Кара Теобалд и Пол Фрийман.

###

За AXN Централна Европа:

AXN има над 16 милиона зрители в Централна и Източна Европа, където каналът се излъчва в шест държави: Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния и България, и петте страни от адриатическия регион – Сърбия, Хърватска, Словения, Македония и Черна гора. Телевизионният канал AXN е източник на качествено забавление за динамичното младо поколение между 18 и 34 години. В допълнение към висококачествените сериали, AXN излъчва и някои от най-популярните филми на Sony Pictures и други холивудски студия.

За Sony Pictures Television:

Sony Pictures Television (SPT) е един от водещите доставчици на съдържание в телевизионната индустрия, който произвежда и разпространява програми по целия свят, във всеки жанр и за всяка платформа. В допълнение, към управлението на една от най-големите библиотеки в индустрията на всепризнати игрални филми, телевизионни предавания и формати, SPT е дом на процъфтяващ глобален производствен бизнес, който управлява 21 самостоятелни и съвместни предприятия в 12 държави по света. Sony Pictures Television е собственост на Sony Pictures Entertainment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *