За пръв път в България – детски магичен лагер „Жо“

Лятото е магия! А лятото на 2019 г. превръща това клише в сбъдната мечта.

Ако желаете и вашето дете да стане „посланик на добрата магия“, елате в Детски магичен лагер „Жо“!
Ако желаете и вашето дете да стане „посланик на добрата магия“, елате в Детски магичен лагер „Жо“!

С подкрепата на МОН и Община Обзор едни от най-атрактивните български илюзионисти организират детски лагер,  в който, почивайки и забавлявайки се, децата могат да усвоят фокуси, магични трикове и илюзия. Стремежът на организаторите от Quick Hands Project е илюзионното изкуство да измести в детското съзнание влиянието на видеоигрите и заседналия начин на живот.

Лагерът ще се вихри в периода от 13 до 19 август в станцията на „Ученически отдих и спорт“ към МОН в гр. Обзор, като неговото първо издание ще поеме 10 деца на възраст между 8 и 16 години. Те ще получат забавно начално образование по предмет „фокуси“, от  популярни имена в магичните среди като Дани Белев и Mr. Jim. На финала младите фокусници ще станат първите посланици на „добрата магия“ в България, ще участват в голям спектакъл в централната част на Обзор и с помощта на Quick Hands Project ще организират магични демонстрации в своя град и училище.

И тъй като всеки уважаващ се фокусник  винаги може да извади още и още чудеса от шапката си, момчетата от Quick Hands Project предлагат допълнителна изненада: условията в лагера ще са напълно безплатни за децата, но със забавен входящ тест. Всяко дете, което желае да стане част от магичното лятно приключение, може да кандидатства, като изпрати кратко видео на своите илюзионни умения.

Повече подробности – на официалния сайт на детски магичен лагер „Жо“

http://magiccamp.quickhands.pro/

Фейсбук страницата на Quick Hands Project

https://www.facebook.com/QuickHandsProject/

и в медиите, за които „добрата магия“ е кауза.

*Детски магичен лагер „Жо“ е наречен на името на Жовиян, един от най-младите илюзионисти в България.

Само на 18 години Жо загива в нелеп пътен инцидент. Малко преди трагедията Жо е успял да събере голяма сума пари с намерение да я дари за развитието на илюзионното изкуство в България.

Жовиян ни показа какво означава  отдаденост към една идея, безгранична вяра в една кауза. Нашето желание сега е да продължим да „заразяваме“ с добра магия в името на… живота, в името на децата! 

Жо, никога няма да те забравим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *