Певицата Verry с красива любовна приказка в „Най-щастливата жена“

Младата изпълнителка Verry изненада приятно любителите на хубава музика на празника на влюбените с песента „Най-красивата жена“. Това е второто самостоятелно парче на певицата, което се появява няколко месеца след дебютната й песен „Reggaeton да зазвучи“, която се радва на голям интерес.

Verry с красива любовна приказка
Verry с красива любовна приказка

„Най-щастливата жена“ е вдъхновена от представите на Verry за истинската любов. Певицата споделя, че когато е работила по песента е била в очакване на това да й се случи красив любовен романс, който няколко месеца по-късно вече е реалност.

„Колкото и да се опитваме, не можем да определим какво точно означава да обичаме някого, не знаем какво означава тази дума „любов“ или кога тя става осезаема в нашия живот. Когато мислим за любов, си представяме пеперуди в стомаха. Мислим за първите мигове, в които виждаме любимия човек и начина, по който сърцето ни подскача. Когато мислим за „любов“, мислим за целувки. За мимолетни, красиви моменти. Именно тeзи красиви емоции и усещания се опитах да пресъздам в песента“, споделя Verry.

„Най-красивата жена“ е по музика и текст на Verry, а аранжиментът е дело на Станислав Вълев, популярен като STANI. Именно STANI застава като продуцент зад проекта с музикалната си компания Evince Music, която подкрепя млади таланти в тяхното развитие. Красивото видео е дело на ECHKING VISUALS.

През месеците, в които работата на музикантите е възпрепятствана заради пандемията, предизвикана от COVID-19, певицата Verry подготвя още няколко нови парчета, с които предстои да зарадва меломаните съвсем скоро.

Повече за Verry

Вероника Николова Кирова е родена в град Бургас.

Първият й допир с музиката е на 5-годишна възраст, когато вокална педагожка я подготвя за конкурса „Сезони“ в Бургас. Майка й вижда потенциала в нея и я записва в детския хор „Милка Стоева“, където започва да изучава песни и солфеж. Там пее от 6 до 18 годишна.

Първата голяма изява на Вероника е на конкурса за детска песен, който се организира всяка година. В него участват композитори от цялата страна. Тогава за първи път се появява в телевизионния ефир, а през годините участва в много български и международни конкурси.  Когато е на 16 години, Вероника участва в музикалния формат Music Idol 3, където стига напред в класирането.

Приета е да изучава музика в Лондон, но  за съжаление не успява да замине. В този момент периода е много тежък за нея, защото не може да реализира своята най-голяма мечта.

През 2014 година започва летен семестър във Виенския университет със специалност музикология. Там се запознава с цигулар, китарист и пианист с които създават своя банда. Общо групата създава 3 авторски парчета. През 2016 година получава официална покана от българската рок група „Метро бенд“ в Южна Корея и пее заедно с тях в продължение на няколко месеца, след което решава да се върне в България, за да сбъдне мечтата си – да бъде самостоятелен артист. Именно тогава се запознава с продуцента STANI, с който започват да работят по различни проекти.