Тръгва втори сезон на оригиналната продукция на AXN „Забравена“

Дългоочакваната премиера на втория сезон на сериала “Забравена” заснет изцяло в България е тази вечер от 21:00 по AXN.

Стана Катич като агент Емили Бърн
Стана Катич като агент Емили Бърн

Стана Катич е в ролята на агентът от ФБР Емили Бърн, която докато е по следите на известен сериен убиец, изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Емили е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея докато е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

През втория сезон, след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот на майка и оцеляла след шест години на физически и психически изтезания, но дори докато възстановява връзката си със сина си Флин, Емили не може да се отърси от мрака на миналото си. Тя привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история бостънския полицейски следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен, Емили ще рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си.

На въпросът „Какво ни очаква във втори сезон?“, Стана Катич отговаря така:

„В края на първи сезон Емили е убедена, че е успяла да разплете по-голямата част от загадката на нейното пленничество. Тя вярва, че знае кой се крие зад отвличането и причините, които седят зад него. Но точно преди финала става ясно, че може би това не е всичко, че има нещо съществено, което е пропуснала, била е подведена.

Така че, тази заблуда е част от това, което разследваме във втори сезон. Много неща остават нерешени за Емили, откриваме я все още много уязвима, все още търсеща отговори – какво точно се е случило, защо! Така че пак поемаме на това пътуване с Емили, без отново да сме сигурни коя е тя и дали може да ѝ се вярва.“

За AXN Централна Европа:

AXN има над 16 милиона зрители в Централна и Източна Европа, където каналът се излъчва в шест държави: Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния и България, и петте страни от адриатическия регион – Сърбия, Хърватска, Словения, Македония и Черна гора. Телевизионният канал AXN е източник на качествено забавление за динамичното младо поколение между 18 и 34 години. В допълнение към висококачествените сериали, AXN излъчва и някои от най-популярните филми на Sony Pictures и други холивудски студия.

За Sony Pictures Television:

Sony Pictures Television (SPT) е един от водещите доставчици на съдържание в телевизионната индустрия, който произвежда и разпространява програми по целия свят, във всеки жанр и за всяка платформа. В допълнение, към управлението на една от най-големите библиотеки в индустрията на всепризнати игрални филми, телевизионни предавания и формати, SPT е дом на процъфтяващ глобален производствен бизнес, който управлява 21 самостоятелни и съвместни предприятия в 12 държави по света. Sony Pictures Television е собственост на Sony Pictures Entertainment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *