TOSHKO се вкара в голяма музикална беля

Тодор Тодоров- TOSHKO

Беля“ пристига за да добави към летния плейлист ексклузивен заряд.  

Младият изпълнител Тодор Тодоров- TOSHKO пуска новата си песен точно в най-жадуваните финални дни на август, за да ги направи още по-желани.

Парадоксът е, че видеото е снимано в дъждовен Лондон, където TOSHKO живее и работи, но енергията на песента определено вкарва фриволните мисли на горещите месеци. „Предизвикателство беше да снимаме, тъй като месец юли в Англия е капризен. – разказва изпълнителят – Разчитахме обаче на два дни без дъжд и веднага ги оползотворихме в страхотни кадри.“

По „Беля“ TOSHKO работи с италианския тандем режисьори Рафаел и Патрицио, които също творят в Лондон. Момчетата работят в пълен синхрон по визия и идеи за клипа и създават стилен проект в тренда на актуалните имидж видеа.

Музиката изразява творческия почерк на Rusty, познат от проекти на Криско, Боро Първи и Тита. Rusty предлага кантото на TOSHKO, който създава палавия текст към песента, с подкрепата на Simbad.

Интересни моменти около „Беля“

  • TOSHKO залага в сценария участие на приятелката си- красивата плевенчанка Илияна. Но заради непредвидимото време в Лондон, екипът преценява, че не може да планува пътуването й с точност, а все пак Илияна не бива да отсъства за дълго от следването си в Медицински Университет-Плевен.
  • Рафаел и Патрицио, създателите на видеото, са популярен режисьорски тандем в Лондон. За тях изпълнителят говори като за хората, които успяват да съчетаят аристократизма на Англия с лудия и шумен стил на италианците.
  • „Беля“ е третия самостоятелен сингъл на TOSHKO и поредния му проект, който часове след промоцията си, събира стотици гледания в неговия YouTube канал