90% от билетите за концерта на STEREO MC’S са разпродадени

STEREO MC's

STEREO MC’s се завръщат в клуб Mixtape 5! Легендите на британския хип-хоп ще разтърсят сцената на 24-ти ноември. От клуб Mixtape5 заявяват, че билетите за предстоящия концерт на легендарната банда са почти изчерпани.

Изпълнителите ще зарадват софийската публика със своя вълнуващ концерт, обещаващ незабравимо музикално преживяване. Публиката ще има възможността да се наслади на най-новите парчета на групата, както и на обичаните хитове, забавлявали феновете на STEREO MC’s през годините.

Групата, създадена през 1985 година,  бързо се превръща в икона на електронната и хип-хоп музика. Познати с хитове като „Connected,“ „Step It Up,“ „Elevate My Mind,“ „Ground Level“ и други. 

Концертът на им в клуб Mixtape 5 на 24-ти ноември ще бъде истинско музикално изживяване, а организаторите обещават едно много силно и вдъхновено завръщане на STEREO MC’s в България.

За всички почитатели на хип-хоп, електронната и клубна музика, този концерт е нещо, което не трябва да се изпуска. Доказателство за това е интересът към събитието, за което 90% от билетите вече са разпродадени.