Стартира инициативата „За бъдеще с детска усмивка“

Д-р Динчо Георгиев и актрисата Илияна Лазарова подкрепят кампанията на „Грийн Фабрик“  за повече българчета у нас.

За бъдеще с детска усмивка
За бъдеще с детска усмивка

Българският производител на матраци и продукти за здравословен сън „Грийн Фабрик“ стартира кампания  „За бъдеще с детска усмивка“. Благородната инициатива има за цел да подари на двойки, желаещи да създадат поколение, специално проектираните за здравословен сън антистрес матраци. Целта на инициативата е да утвърди, че е възможно пълноценната и спокойна почивка да помогне в борбата със стреса, както и възникналите в следствие на него заболявания, сред които и репродуктивните проблеми.

От началото на месец юни до края на календарната 2018 г., купилите матрак бъдещи родители ще имат шанса да получат обратно заплатените от тях суми за закупуване на продукта. Това ще бъде възможно само ако до края на май месец 2019г. участниците в кампанията установят, че очакват своята рожба да се роди и същата е зачената на закупения матрак от „Грийн Фабрик“. За удостоверяване на това обстоятелство, всеки желаещ да участва е необходимо да предостави като доказателство за зачеването снимка от видеозон на името на лицето участник и/или друго  доказателство, издадено от компетентно медицинско заведение и/или медицинско лице.

В края на кампанията, на случаен принцип в присъствието на адвокат екипът на „Грийн Фабрик“ ще избере десет кандидати от кампанията „За бъдеще с детска усмивка“, които ще бъдат обявени на официалния сайт на производителя. След това на 15.06.2019 г. избраните двойки ще бъдат поканени на специално събитие, където освен, че ще им бъдат върнати заплатените от тях суми за закупуване на матрак от „Грийн Фабрик“, ще получат и много подаръци.

Според един от най-изтъкнатите акушер-гинеколози у нас д-р Динчо Георгиев, който подкрепя

д-р Динчо Георгиев
д-р Динчо Георгиев

инициативата и публично застана зад нея, неспокойният сън, който често е причинен от неудобен матрак, освен до познатите травматологични и неврологични нарушения, може да доведе и до редица други усложнения от всякакъв здравословен характер. Неспокойната нощ не позволява да се случи естествената функция на съня, която да елиминира стреса, успокои психиката и релаксира тялото на човек. Натрупаните тревога и безпокойство в днешното забързано ежедневие могат да предизвикат редица заболявания, сред които са и тези, свързани с възпроизвеждането. Наречен още чумата на 21 век, стресът доказано е често причина за безплодието у младите и дори за мистериозните причини при двойките, които действително нямат поставена диагноза за реални проблеми, свързани с репродукцията. Според доктор Георгиев конкретната причина за репродуктивните проблеми, е че стресът увеличава нивата на Пролактин хормон при жената, който е сред основните пречки при зачеването и така също създаващ предпоставка за спонтанен аборт през първите 3 месеца от бременността.

В подкрепа на кампанията „За бъдеще с детска усмивка“ се присъедини и актрисата Илиана Лазарова, която скоро също стана майка за втори път. Звездата от сериала „Връзки“ сподели, че спокойният сън е нейната тайна рецепта в борба с натовареното й ежедневие на актриса и майка.

„Всяко новородено българче, за което нашите продукти са спомогнали да бъде създадено и отгледано здраво, ще е огромна гордост и изключителен успех за екипа на „Грийн Фабрик“. Понякога нито една постигната корпоративна цел или натрупан капитал не може да те направи така щастлив, както резултатът от подобна кампания като „За бъдеще с детска усмивка“. Нека бъдещите родители да не забравят, че децата са най-хубавото нещо на този свят и същевременно са неговите бъдеще и надежда за по-добро“ –  коментира собственика на „Грийн Фабрик“ Радослав Костадинов.

Условието желаещите да се включат в кампанията „За бъдеще с детска усмивка“ е да закупят матрак и пазят документа, удостоверяващ покупката му до момента, в който се случи щастливото събитие. Когато настъпи подходящият момент, те трябва да се регистрират във формата в сайта на www.greenfabric.bg.

Допълнителна информация за пълните условия за участие и форма за регистрация, може да бъде намерена на посочения по-горе интернет сайт.

 

Видео интервю с  д-р Динчо Георгиев:

Повече за Грийн Фабрик:

„Грийн Фабрик“ ООД е основана през 2012 г. в гр. София. Персоналът на компанията е съставен от висококвалифицирани специалисти. Производствената база разполага с едно от най-модерното и иновативно високотехнологично машинно оборудване, с помощта на което могат да бъдат реализирани големи работни обеми.

„Грийн Фабрик“ е една от водещите компании в сектора за производство на матраци, възглавници, аксесоари за спалня и системи за хотелско обзавеждане. Продуктите са създадени освен за максимален комфорт, така също специално с грижа за пълноценен и спокоен сън. Освен това една част от продуктовата гама на компанията е насочена  конкретно и към човешкото здраве. С помощта на външни консултанти-специалисти от областта на неврологията и физиотерапията, екипът на „Грийн Фабрик“ създава масажни матраци, арома-терапевтични и магнитни продукти за облекчаване на болки и неразположения по цялото тяло.

Всички влагани в производството материали са с изключително високо качество, като по-голямата част от тях са внос от западноевропейски страни като Италия, Франция и Словакия, както и от страни отвъд океана.

Компанията предлага и непрекъснато усъвършенства едни от най-успешните и предпочитани от потребителите системи за матраци на доказали се в бранша производители от цял свят. В основата на работния процес е внедрена доказана и развита в продължение на 50 години немска технология и дизайн, която е получила голямо признание не само в Германия, но и в голяма част от страните в Европа.

През годините „Грийн Фабрик“ изгражда шиpoĸa мpeжa oт контрагенти и партньори от над 100 водещи компании в бранша, дoĸaзaли oтгoвopнocттa и виcoĸaтa cи ĸoмпeтeнтнocт в cфepaтa нa производството на материали и дистрибуцията в пpoдължeниe нa дълги гoдини.

 

Повече за създателите на бранда братя Костадинови:

Радослав Костадинов е роден в София през 1982 г. Средното си образование завършва в столичната Професионална гимназия по транспорт и енергетика „Вилхелм Пик”, а по-късно придобива професионалната си квалификация, дипломирайки се в Технически университет-София със специалност „Транспортна техника и технологии“. През годините Костадинов преминава през няколко вида бизнеси, които го обогатяват с опит, необходим му за успеха днес. Пътува често по служебни дела до страни от Западна Европа, откъдето заимства успешни бизнес практики. Може да се каже, че Радослав е един от първите българи, положили основите и вкарали световен полъх у нас в бизнеса с директните продажби и мулти левъл бизнес системата.

Георги Костадинов  е роден в гр. София през 1978 г. Средното си образование завършва в Механотехникум „Софийска техническа гимназия“. След това се квалифицира в обучение по SolidWorks и 3D CAD софтуер за инженерно проектиране в областта на машиностроенето, индустриалното оборудване и потребителските продукти. По-късно придобива професионалната си квалификация в голяма компания за производство и инженерство на метални конструкции, където ръководи голям екип.

През 2012 г. братя Костадинови създават бранда „Грийн Фабрик“. Двамата бизнесмени управляват от 2003 г. и металообработващата фабрика „Костадинов Инженеринг“.

Днес Радослав Костадинов заедно със своя брат Георги Костадинов са едни от най-успешните и бързо развиващи се млади предприемачи, чиито бизнес нюх прави България конкурентоспособна не само на европейския, но и на световния пазар.

One thought on “Стартира инициативата „За бъдеще с детска усмивка“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *