Българският продуцент STANI със заявка за световен хит с „Let`s Make Love“

Проектът вече се радва на интерес в България и Скандинавските страни

STANI
STANI

Българският продуцент STANI дава силна заявка за световен хит с най-новия си проект, озаглавен „Let`s Make Love“. В сингъла с вокали се включва носителката на три награди „Грами“ Тифани Фред. Българският продуцент работи за втори път с американската певица, след безспорния успех на парчето „We Like It Loud“, което е официален саундрак към „Привличане“ – един от най-гледаните филми на всички времена в България.

„Let`s Make Love“ се радва на силен интерес, както в България, така и в Скандинавските страни и САЩ. За броени дни сингъла достигна до хиляди слушатели в платформите Spotify и YouTube. Проектът е одобрен за разпространение и в мрежата на няколко радиа и телевизии в Скандинавските страни.

Освен в България, STANI активно работи и в Дания, където живее през по-голямата част от времето в последните години. Именно там завършва две училища за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA. Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You“ (All Your Love), който получи признание в Gaffa – най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия.

„Let`s Make Love“ е по музика и аранжимент на STANI, а режисьор на видеото, което е заснето в България е Reezy Rane. Съвсем скоро предстои и представянето на още един съвместен проект с американска певица, която се радва на 3 милиарда слушатели в платформата Spotify.

Повече за STANI

Станислав Милчев Вълев, известен като STANI е музикален продуцент на електронна денс музика. Открива любовта си към музиката на 10 години, когато получава като подарък стара звукова система. Неговата страст го провокира да инвестира първите си джобни пари, а по-късно и печалбите си, за да си купи най-новите песни и да подобри уменията си като DJ и продуцент. Музиката се оказва повече от страст за STANI. Именно тя е магията, която го връща към живота, след като претърпява тежка катастрофа, след която се възстановява в продължение на една година. С помощта на музиката STANI се пребори за живота си, с амбицията да предаде магията й на колкото се може повече хора.

Живее в Копенхаген от август 2010 година, където има собствено музикално студио. Завършва две училища за звуков инженер и продуцент в Дания, където учи от един от продуцентите на ABBA. Кандидат е за музикалната консерватория на Копенхаген, специалност звукорежисура.

STANI  със силна заявка за световен хит с „Let`s Make Love“
STANI със силна заявка за световен хит с „Let`s Make Love“

През 2014г. представя в България проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не е предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. Във видеото на „Rhythm Makes You Higher“ участват ТВ водещата Константина Живова, балет „NOVA“, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули, режисьор на видеото е Мартин Макариев. През 2018г. представя официалния саундрак към филма „Привличане“, който е сред най-гледаните филми на всички времена в България. За създаването на саундтракът STANI „привлича“ американската певица, трикратна носителка на Грами – Тифани Фред (Tiffany Fred). През ноември 2019 година  STANI представи официалния саундтрак към филма „Диви и Щастливи“ с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и отново под режисурата на Мартин Макариев. Този път STANI се обединява с Антони Рикев – WahTony от Мюзик Клиник Рекърдс и създават парчето DREAMS, което зарадва любителите на 80-ския звук.