След Sunbeams успех и за Aurora

Wah Tony, Fabrizio Parisi & Ani
Wah Tony, Fabrizio Parisi & Ani

Fabrizio Parisi и Антони Рикев (WahTony) представиха AURORA. Двама от най-актуалните DJ и продуценти се събират не само за общ музикален проект, но и за да дадат  начало на  съвместния си лейбъл Hybrid Sound Records. „Идеята е да правим авторска, качествена музика и AURORA е първата стъпка към осъществяването й“- споделя WahTony.

Както в Sunbeams, така и в AURORA въздействащите етно вокали са на Гергана Димитрова- Белонога. Космическото усещане е допълнено от майсторството на Костадин Генчев (кавал), под аранжимента на WahTony и Fabrizio Parisi. Музиката е дело на, Алекс Нушев, Гергана Димитрова, WahTony, Fabrizio Parisi а качествения саунд е изкован в студиото на Music Clinic Records.

За видеото двамата продуценти се доверяват на режисьора Мартин Петров ( One More Frame), който  отвежда камерата към фантастични природна гледка, в зората на новия ден. Но за картина е трудно да се говори. По-добре я вижте:

Създателите:

Антони Рикев (WahTony), започва да свири на пиано от четиригодишен. Дипломира се като магистър със специалност поп и джаз китара в Музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров“ в София. Наред с дейността си в различни музикални проекти се проявява като солов изпълнител. Остава активен на клубната джаз и соло сцена. Започва редовно да се проявява и като диджей, откъдето се раждат идеите за ремикси за западни изпълнители и лейбъли. През 2012 г. основава музикалния лейбъл Music Clinic Records. Издава и продуцира десетки албуми, както и множество сингли.

Fabrizio Parisi е роден в Базел (Швейцария) в семейството на италиански баща- музикален мениджър и българска майка- дипломат в Рим. Детството му преминава в Италия, когато още на петгодишна възраст, получава покана от авторитетния детски хор „Antoniano“ („Златната монета“). Година по-късно започва да свири на пиано, а след това по съвет на диригента  Фаусто ди Чезаре и призован от българските си корени, влиза в Музикално училище „Проф. В. Стоянов“, град Русе. Започва да свири на барабани, които стават основния му инструмент. Музикалната му кариера продължава като DJ и продуцент, а най-големите му успехи в последната година са свързани с проекта Sunbeams и Shaking It Up.

Колата: На пръв поглед за нея може да кажем:  Alfa Romeo 4C Spider. Тежи 940 кг и се ускорява от 0 до 100 за 4.5 сек…Но ако трябва да влезем по-сериозно в биографията на тази красавица ще разберем, че е направена ръчно от най-прецизните авто майстори в Модена. Това бижу на четири колела разполага с шаси от карбон и като всяко разкошно предизвикателство е трудно достъпно. За да я притежават понякога клиентите чакат около година.

Ана Иванова
Ана Иванова

Жената:  Героинята в AURORA се казва Ана Иванова и „красива“ е най-малкото, което може да се каже за нея. Родена в София, още като дете заминава в чужбина, заедно със семейството си. Изключителната й външност ( 178 см при 85/63/94)  е причина да бъде поканена от Fabrizio Parisi и WahTony за видеото на AURORA. Aтрактивната брюнетка споделя: „Не мога да твърдя че съм професионален модел. Отдавам се на тази професия за удоволствие.” В  Свободното си време Ана се отдава на спорта, като се занимава с муайтай, тенис, баскетбол или „препускане“ с мотоциклета си, разбира се шофирайки разумно.  

Стайлингът: От 17 години LUCY FASHION  е  на българския пазар, предлагайки бекомпромисно качество за изискана и модерна визия. LUCY е единствената българска марка, която излиза с над 7 колекции годишно, което прави познатата женска фраза „нямам какво да облека“ абсолютно излишна. Фешън обаянието може да се усети както на сайта https://lucy.bg/ , както и във над 50 магазина в цялата страна. Oт  LUCY се гордеят с най-вежливия и коректен екип.
LUCY FASHION- ОБИЧАМЕ ДА ВИ ОБЛИЧАМЕ! В това може да се уверите и на https://www.instagram.com/lucyfashionhouse/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *