Santa Kitana и Христо Мутафчиев- твърде близо, твърде горещи

Santa Kitana

Феновете вече знаят, че от Santa Kitana може да се очаква всичко, но не и скука. Силно секси, още по-скандална и зверски провокативна- Santa отново се разхожда по ръба на изкушението.

И точно, когато си мислиш, че повече „горещо“ не може- Kitana пуска двойна доза от себе си-при това в рус и брюнет вариант.

В новата песен LA BOMBA (от създателите на Delisioca) изпълнителката влиза в ролята на две сестри-привлекателни асасини, готови на всичко, за да изпълнят мокра поръчка. Криминалният сюжет е подсилен от умелата режисура на Buddubbaz, а в ролята на мишена неочаквано влиза Христо Мутафчиев. Актьорът играе руски олигарх- великолепен, брутален и жестоко-привлекателен- такъв какъвто го харесваме.

„Просто бях сигурна, че тази роля е само за него-разказва Santa Kitanaпоканих го в проекта, той веднага прегърна идеята и резултатът очарова и двама ни.“

LA BOMBA „гърми“ със секси кадри и завладяващ ритъм

Снимките се случват в популярен нощен клуб в София и заради тях българската изпълнителка, базирана в Румъния, пристига специално. Поради натоварената програма на екипа, няма време за много дубли, но те не са и необходими, тъй като химията между всички замесени в снимачния процес личи от всеки кадър.

LA BOMBA е поредния проект на провокативната Santa Kitana, който е с текст на испански, създаден от румънски и испански продуценти и предназначен за разпространение на европейския музикален пазар. Както всичко „произведено“ от Santa Kitana се очаква и LA BOMBA да предизвика светкавична реакция и пиперливи коментари. Света Китана ги събира с намигване в социалните си мрежи и личния си youtube канал:

LA BOMBA

Поискайте си още на:

SANTA KITANA (@officialsantakitana) • Снимки и видеоклипове в Instagram