Рут Колева със завладяващ нов сингъл „Оригами“

Рут Колева Оригами

Рут Колева отключва лятото с новия си проект „Оригами“. Това е 5-тият сингъл на една от най-успешните български изпълнителки в партньорство с  Warner & Orpheus Music.

Продуцирана от Георги Линев (Kan Wakan) и написана от талантливата Илияна Недялкова, „Оригами“ не се поддава на жанрово определение. Песента просто  въздейства съчетавайки елементи от електронната музика, R&B и зареждащи поп мелодии.

Не липсва и интересният втори план към емблематичния за творчеството на Рут Колева дълбок смисъл. „Оригами“ се впуска в темите за себеизразяването, трансформацията и надхвърлянето на границите на реалността. Текстът рисува ярка картина за силата на въображението и способността да оформяме съдбата си, правейки изящна алюзия с древното японско изкуство.

Видеоклипът е вдъхновен от японско аниме

Издаването на „Оригами“ е придружено от визуално зашеметяващ музикален клип. Вдъхновени от японско аниме кадрите отвеждат зрителите към хипнотизиращо пътешествие отвъд реалността и перфектно улавят същността на въображаемия текст. Видеото изразява артистичната визия на Рут Колева и допълнително засилва завладяващото преживяване от мелодията.

Феновете и меломаните могат да стриймват или изтеглят „Оригами“ във всички големи дигитални платформи.

https://wmg.lnk.to/RuthKolevaOrigami

Повече за този проект, както и всички новини относно музиката и предстоящите проекти на Рут Колева, вижте в официалния  уебсайт:

http://ruthkoleva.com