Рая Белева е съпругата на Асен Блатечки в „Клетката“

Рая Белева сн. Георги Вачев

И красивата актриса Рая Белева се присъедини към звездния състав на най-актуалния сериал на НОВА ТВ „Клетката“. Рая, която до момента е позната предимно в комедийното си амплоа, сега поема ролята на един силно драматичен образ-този на бившата съпруга на героя на Асен Блатечки.

„Може би много от зрителите очакваха от мен отново забавна роля-споделя Рая визирайки образа на леконравната тв водеща от сериала „Сутрешен блок“, в който играеше редом до големия Тодор Колев– Но „Клетката“ е напълно различен и като сюжет, и като начин на снимане и съответно аз съм много по-различна от очакваното“.  

Макар в последните години изявите пред камера за Рая Белева да не са така чести, актрисата се изявява в национален ефир всеки ден. Рая е една от най-популярните радиоводещи, а предаването й Power Request по Radio Fresh! се радва на изключително висок рейтинг. Преди няколко месеца актрисата се присъедини и като един от главните подкастъри в иновативната подкаст платформа RADIOCAST, където нейни гости са: Катерина Евро, Иво Аръков, Алекс Алексиев, Весела Бабинова, Лили Гелева, Боряна Братоева и още от най-популярните арт имена.

Възторжените коментари от нейните почитатели в социалните мрежи не спират след всяко нейно радио предаване или подкаст, а вече феновете се опитват да разгадаят и каква ще бъде съдбата на героинята й в „Клетката“.

Последвай Рая Белева:

Рая Юрий Белева | Facebook

raiaiuriibeleva (@raia_bel) • Снимки и видеоклипове в Instagram

Radiocast.bg Радио Fresh! • Хитовете днес (radiofresh.bg)