Пламен Бонев с въздействащо фестивално видео

В разгара на новия музикален сезон Пламен Бонев de la Bona и неговата банда подават уникален спомен от бурното фестивално лято. Видеото към новата песен на De La Bona We will be found е заснето по време на феноменалния Midalidare Rock In The Wine Valley 2023 г., когато Пламен и момчетата подгряваха за големите Scorpions.

We will be found езамислена още преди години от така наречения „лондонски период“ на De La Bona. Както всяка песен на изпълнителя и в тази има силно послания и отношение към детайла в музиката и текста.

Песента We will be found е мастерирана от Оскар Ле Бруто

„Ако трябва да маркирам с няколко думи, в песента се казва, че трябва да бъдем загубени, за да бъдем намерени.- разказва Пламен Бонев-Предполагам някои ще открият библейското послания, но това, което искам аз да внуша е, че винаги пред нас има светлина, независимо през какво преминаваме и колко ни е трудно в определен момент.“

Във видеоклипа силата на текста се умножава от енергията на живото изпълнение и магията на „високочестотната“ местност, сред която се провежда фестивала. Публиката реагира с много шум на We will be found, като добавя изключителен, енергезиращ vibe към цялостното усещане от кадрите.
Добрият прием на песента дава повод на Пламен Бонев De La Bona да я включи в предстоящия си албум, който ще излезе в началото на пролетта. Артистът планува всички тракове в него да бъдат записани с инструменти и вокали, изпълнени на живо.
Пламен издава, че както актуалната му песен, така и всички останали от селекцията ще бъдат миксирани и мастерирани в лондонското студио на аристократа в бранша Оскар Ле Бруто. Проектът ще бъде популяризиран както в България, така и в Англия и Финландия, където Пламен  Бонев De La Bona е познато име в средите на шоубизнеса. Високото качество и музикална стойност на албума сякаш сами водят и до най-логичното заглавие-„Завинаги“, каквото е и името на една от най-популярните песни на Пламен Бонев.

Последвай Пламен Бонев De La Bona:

Facebook: De La Bona | Facebook

Instagram: Plamen Bonev (De La Bona) (@bonev.plamen) • Снимки и видеоклипове в Instagram

YouTube: De La Bona Official – YouTube