Никол напусна X- Factor Италия, но публиката я изпрати с обожание

След почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол Паласчева напусна X-Factor- Италия. Българката, която е първата чужденка с такъв успех в италианското предаване беше изпратена с обожание от публиката.

Никол Паласчева
Никол Паласчева

Аплодисментите продължиха и в социалните мрежи на шоуто, където публикациите за нея събраха най-много коментари и харесвания.

В последния епизод на X-Factor Nika Paris изпълни своята авторска песен “No limit”. След брилянтното й представяне българката продължи напред, но напусна предаването при второто й участие за вечерта, когато изпя Don’t start now на Dua Lipa. Припомняме, че неведнъж Никол беше сравнявана със супер популярната Lipa, а съдията в шоуто Mika, дори й предрече кариера като на британската супер звезда.

„За мен всичко това беше изключително преживяване- сподели Nika Paris след предаването- Радвам се, че имах възможността да се запозная и с Ед Шийрън, който беше част от последния лайф. Радвам се, че след тази голяма реалити емоция за мен сега следва истинската реална работа“.

Никол и музикалният й ментор Дарияна Куманова не скриха, че вече са получили поредица предложения от мениджъри, продуценти и артисти, които желаят да създадат съвместни проекти. „Още е рано да се спрем на конкретна идея- допълни Дарияна- Все пак сега е време да се зарадваме на успеха на Никол, да отдъхнем от голямото напрежение и да се подготвим за финала на предаването на 9-ти декември, за който Nika е официално поканена.“

16-годишната българка засега ще остане в Италия, за да може зрителите на най-популярното музикално предаване да я видят и в последния ден на шоуто, но докато това се случи може да сте винаги с нея:

NO LIMIT:

Nika Paris в Instagram  и TikTok