Нема такъв живот- национално турне Нема к’во и Шкумбата

Национално турне на „Нема к‘во“ и Шкумбата

Нема к‘во

Тройката вече е четворка и гарантира хумор, сатира и забава в изобилие

Майки, пазете дъщерите си! Рицарите на стендъп комедията вече са на път!

Събрали се всички стендъп комедианти, за да решат как да излязат от творческа криза и да накарат хората отново да ги харесват. Попитали най-добрия от тях, този, от когото са се учили,  този, който разсмива мало и голямо вече години наред:

  • Учителю Шкумба, какво да направим, за да накараме хората да се смеят.
  • Ами, момчета…как да ви кажа?!… Нема к‘во!

Това е положението! „Нема к‘во“ и Шкумбата предприемат национално турне, за да върнат доброто старо чувство за хумор на сцената, смеха в залата, вкуса към качествения стендъп и истински забавните мъже. 

Младите лъвчета на модерната стендъп комедия „Нема к‘во“ и ветеранът в бранша – Шкумбата,  предприемат вълнуващ тур в осем български града, на осем български сцени, сред хиляди хора в публиката.

Очакват се възторжени към нестихващи аплодисменти на:

22 октомври – Плевен; 30 октомври – Петрич; 7 ноември – Враца; 10 ноември – Пловдив; 14 ноември – Бургас; 28 ноември – Габрово; 29 ноември – Варна.

И голямото събитие в  София.

Не е за вярване, но това шоу наистина няма да промени живота ви!

Достъпът на лица, колкото и красиви да са, под 16 години е ограничен!

Билети: в Еventim; на каси в залите на съответните градове (желателно е да се купят предварително, за да не се стигне до наддаване, черна борса и масов бой във вечерта на събитието)

Има защо да прочетете нещо повече за „Нема к‘во“:

„Нема к‘во“ са култово стендъп трио, в което всички са равни, но някои са по-високи. Сформират се спонтанно преди шест години и оттогава са нестандартната, но приятна част от българската комеди сцена. 

Георги Николов-Жорони: Ще го познаете по гордата наполеонова осанка и палавата дързост в очите. Пред чара му не устоява дори талантливата руска певица Виктория Куприна, която официално е негова съпруга, а неофициално „рускинята“, на която Жорони посвещава задоволено  количество от сценичните си анекдоти.

Георги е дипломиран актьор и след участието му в мегапродукцията с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус „Да обичаш Пабло“ се превръща в световна интернет сензация. Справка в Google: „български актьор интернет сензация“ .

Любим виц:  Влиза си кралят в кралските покои и вижда придворния шут                     върху кралицата:  – Е, браво бе, много смешно!

Калин Кирилов-КК може да свири на пиано, но не го прави, защото е установил, че жените връзват повече, ако им свириш на пияно. Пристрастен към личния си автомобил с пернишка регистрация, Калин всеки ден го паркира пред сградата на Радио FM+ , за да води следобедното предаване, наречено в негова чест „Шоуто на Калин Кирилов“. Предаването има много висок рейтинг, също като него.

Рядко симпатичен и непреднамерено обаятелен, от пръв поглед ще забележите Калин в триото, а ако хвърлите втори – ще разпознаете Мързела от сериала „Играчи“ (БТВ) или един от финалистите в първото актьорско риалити Sex Machine… пардон – Star Machine (TV7).

Любим виц: Един говорещ кон отишъл в цирка и най-възпитано попитал дали има работа за него. Управителя го посрещнал с думите: „Добре, какви умения имаш?“.

Иван Петров-Венсан – Магичният му чар е буквален! Венсан е едно от най-популярните лица в българското илюзионно изкуство и като такова може да извади роза откъдето и да е, да пусне гълъб, дръпне зайче, скрие карта, чете мисли, съблече девойка и поеме всички рискове от това. Способностите му са оценени както от българската публика (Венсан е финалист в „България търси талант“ (БТВ) и един от „виновниците“ магична среща „Златна котка“ да се превърне в най-авторитетния форум за илюзия в Източна Европа) така и от международната по време на Amsterdam Magic Show.

В „Нема к‘во“ Венсан е две в едно – и магьосник, и комик. Когато се наложи, върши и други неща, но те не са за пред хората. Разчита на бързи пръсти, пъргав ум и обезоръжаващата усмивка на типичен представител на зодия Лъв. 

              Любим виц: Хипопотамът среща динозавъра:

                                       – Абе, динозавър, на тебе Ной звъня ли ти?

                                       – Не, защо?

                                      – А… нищо, нищо…