На хорото с kangoo jumps!

Стотици ще скачат с Бляна Йотовска и Маги Сидерова в полза на болно момиченце

Носителката на голямата награда на Пирин фолк за 2017 година – Светла Дукатева подпомага каузата с песен

Стотици почитатели на спортуването с  kangoo jumps ще се включат в голямото скачане на 15 септември от 15 часа пред НДК. Този път, обаче, усилията им са посветени на благородна кауза – събиране на средства и огласяване на проблема на 10-годишната Елена. Малката красавица страда от детска церебрална парализа и епилепсия. Има надежда за подобряване на състоянието й чрез три процедури в чужбина, но сумата от 45 хиляди долара е непосилна за семейството й.

Фондация „Докосни щастието“ обединява ентусиасти на спорта от цяла България, които освен, че ще скачат за удоволствие, ще играят хоро на песента на победителката в Пирин фолк Светла Дукадинова.

На 15.09.2019 международните kangoo jumps презентъри Василена Попова-Радичкова, Росен Димитров, Гергана Апостолова-Костова, Марчин Витек и инструктори от цялата страна ще дават съвети, ще показват и ще се забавляват, заедно с водещата на събитието Маги Сидерова!

В Голямото скачане ще се включи и фитнес-иконата Биляна Йотовска с дъщеричката си. Хип-хоп сензацията Stamenowa, която също е активен бодибилдър ще отправи от сцената призив за финансово съпричастие с Елена.

Сумата за участие е в размер на 12 лв. и всички приходи от събитието ще бъдат дарени на болното момиченце.

Имате време да се регистрирате на http://touchhappiness.foundation/kangoo/

и да подкрепите каузата като се погрижите и за здравето си.  

Събитието се организира с незаменимата подкрепа на Канго Клуб България, Канго клуб „ММ“ и Столична община. Генерален спонсор на събитието са “Pulse Fitness & Spa”.

Дори да имате причини да не скачате с kangoo jumps, елате да гледате, да дарите и да подкрепите мечтата за по-добър живот на слънчевата Елена!