120 омъжени красавици от цял свят превземат София за конкурса „Мисис Вселена“

Сто и двадесет омъжени красавици от целия свят ще се стекат за конкурса „Мисис Вселена“ в София от 30 януари до 4 февруари. България не е виждала международна надпревара от такава величина. Организаторът Меги Савова е предвидила на 1 февруари и мащабен форум за борба срещу домашното насилие над жени и начини за справянето с този проблем като част от социалните каузи на значимата проява в Балната зала на „Монтесито“.

Станислава Василева Мисис България 2021

Всяко от 45-те издания на „Мисис Вселена“ до сега е имало и благотворителна насоченост. Българското няма да направи изключение. Фокусът отново ще бъде в помощ на жени, пострадали от агресия.

В Зала 3 на НДК елитните гости ще могат да проследят конкурса и да оценят не само участничките, ами и работата на журито в елегантна обстановка с подобаваща развлекателна програма.

Особено атрактивни ще са туровете, в които омъжените дами ще представят талантите си и официални тоалети. Във Вечерта на нациите на 3 февруари, когато ще бъдат раздадени специалните награди ще бъде невероятно пъстро от зрелищните костюми на претендентките.

Големият финал е на 4 февруари, отново в Зала 3 на НДК.

Гостите ще влизат само с покани, а журналистите – със специални акредитации.

Мисис Вселена (Mrs. Universe) е световният конкурс с устойчиво развитие и неизменен авторитет.

В него могат да участват дами от 18 до 50-годишна възраст, омъжени, вдовици, разведени или такива, които повече от три години живеят на семейни начала с половинката си. Всяка държава може да изпрати повече от една претендентка, стига да са от различни региони.

За да победи омъжената красавица не е необходимо само да изглежда добре. Тя трябва да е отлична майка, доказан професионалист с кариера, да изповядва привързаност към социални каузи.

Меги Савова все още търси голям ресторант с типично българска кухня, където да представи нашенските гозби на гостите, които ще са повече от 160 човека.

Съпреживейте незабравими моменти с най-красивите семейни жени на планетата в Балната в Зала 3 на НДК.

Мисис Вселена 2021 Анна Сирадзе