MishMash обожава летните авантюри в „Да, да, да“

След хитовото парче рапърът MishMash ще представи първи солов албум тази година

Михаил Павлов- MishMash

Познатият от ъндърграунд средите MishMash, направи премиера на най-новия си сингъл. Заглавието „Да, да, да“ буквално дава положителен отговор на горещите емоции и  приключения, които лятото събужда, така както никой друг сезон не може. 

Видеото ни отвежда в слънчевия Балчик, а сюжетът му разказва история за дива лятна любовна история, наситена с ярки чувства.

„Музиката, която правя е най-силното средство да кажа на хората какво мисля по различните теми, които ме интересуват, да споделям преживявания и опит, да се освободя от това, което ми тежи. Просто пея за това, което ме вълнува“, споделя MishMash.

Музиката и аранжимента на „Да, да, да“ са на Иван Тишев, който феновете познават като синеокия красавец от „Революция Z”.  Tекстът е на самия MishMash, а видеото е дело на режисьора Стивън Божидаров от Objective. Ще ви впечатли и момичето а в главната женска роля на видеото –  неустоимата Роси Николова.

След премиерата на „Да, да, да“ MishMash продължава да работи по нови проекти, като до края на тази година ще зарадва почитателите с първия си солов албум.

Официалното видео на „Да, да, да“:

Повече за MishMash

Михаил Павлов (MishMash) е роден в Шумен и е на 23 години. Израства в семейство, което има интерес към различни изкуства и творчески професии – майка му е дългогодишен журналист, а баща му е китарист. Още от дете е ценител на музиката и изкуството като цяло.

Като дете свири на пиано, изявява се по време на български и международни музикални фестивали, играе в театрални постановки.

През 2016 година се премества в София, където започва да учи реклама и да се занимава със създаване на авторска музика. Сред най-популярните му сингли са „Пара ми дай“, „Извини ме“, „Недей ми казва“ и „Не пестя“.