Графиня Мари дьо Тили се завръща с нов мастър клас

Графиня Мари дьо Тили
Графиня Мари дьо Тили

След изключителния интерес, който предизвика в България, световният лектор по протокол и етикет, графиня Мари дьо Тили, отново ще се срещне с българските си последователи.

В началото на декември мадам дьо Тили ще изнесе две обучения за Академия „Живей елегантно“, които ще се реализират онлайн. „Пандемията само леко попречи на общуването, но съм сигурна, че ценността на знанията и уменията може да се предаде също толкова успешно и в онлайн среда“- споделя графинята.

Курсовете, които популярната потомствена аристократка ще развие на 1-ви и 2-ри декември, са свързани с правилата на бизнес етикета и изкуството да градим собствен стил и впечатляващите тактики и подходи, гарантиращи успешно интервю за работа

Световният лектор по протокол разкрива тайните на бизнес етикета и успешното интервю за работа

Мари дьо Тили прие отново да организира срещи, специално за българските си почитатели, след личната покана на Антонина Стоянова, една от трите емблематични създателки на Академия „Живей елегантно“. Лекциите са организирани след 18:30 часа, за да бъдат елегантния завършек на един натоварен бизнес ден. Обединени от общата тема „Тайните на етикета за професионалисти“, обученията ще бъдат придружени със специална сесия за персонални въпроси и съвети от мадам дьо Тили.

Всички подробности и регистрация за събитията може да направите от:

*Графиня Мари дьо Тили е световен експерт по протокол и етикет, основател на Ателието за изискани маниери и комуникации French Touch. Kато посланик на savoir vivre – изкуството да се живее със стил, изнася лекции в Европа, Русия, Китай, Африка и Америка.