Madman с лично послание към момчетата, загубили бащите си

След успешните си проекти с 2G през последната година, Madman (Марио Петров)пуска солов, личен и много емоционален проект. Песента „Кръвта вода не става“ е по текст на самия Марио, написан преди повече от три години. Едва сега обаче думите намират правилната музика и завършват историята.

Madman
Madman

Живеещият в Лондон Madman, признава, че това е много сантиментален за него проект, тъй като е посветен на починалия му баща. Самият текст се ражда в съня на изпълнителя, където двамата се срещат и песента се излива като емоционален разговор. „Баща ми, Иван Петров, беше един от най-добрите български футболисти, а сега отбелязваме 10 години от смъртта му. Исках „Кръвта вода не става“ да бъде посветена на всички момчета, загубили бащите си твърде рано.“

Проектът е и мост между поколенията, защото във видеото на песента участват и двете деца на Madman. Майката е екзотична танзанийка, с която Марио се среща в Лондон и създават страхотно интерконтинентално семейство. Сега 6 годишният Адам и 9-годишната му сестра София са главните действащи лица пред камера, въпреки екстремните условия на снимките. Клипът се случва в пустинна местност до Лондон, където снимането е забранено, защото попада в близост до атомна електроцентрала. Екипът няма право на грешки, всичко трябва да се заснеме one shot – без излишни прекъсвания и повторение.

2G
2G

Полицейски патрул идва точно на финала на снимките, за да помоли екипа да напусне локацията.

Клипът вече е реалност и събира своите фенове в онлайн пространството. Madman признава, че ще го видите в една нова и много различна светлина, но истината е, че тя му отива и без съмнение ще привлече към него нови и различни почитатели.

Колкото до личните планове на изпълнителя– Марио сподели, че планира това лято да доведе децата си в България и да им покаже всички красиви места, които самият той пази като скъп спомен от детството си.