Lucy Fashion откри 55-тия си магазин в Paradise center

Популярни дами разгледаха първи новата колекция Jealous 2018
Истински фурор предизвика откриването на най-новия магазин от веригата Lucy Fashion. Българската модна марка, популярна с качеството и разнообразието на своите модели, отвори новия си обект на ниво -1 в Paradise center. Партито по случай официалното събитие беше със специален реверанс към дамите. Всяка от тях получи индивидуален подарък и възможност да пробва най-новата колекция Jealous 2018.

DIA и Ана Иванова
DIA и Ана Иванова
Fabrizio Parisi и Ева Веселинова
Fabrizio Parisi и Ева Веселинова
Ива Екимова
Ива Екимова

Сред ценителките на Lucy Fashion моделите бяха светската лъвица Ива Екимова, актрисата Деси Моралес, новата коментаторка от „На кафе“ Ева Веселинова, очарователната Мария Новева от „Хипнотик“, Християна Лоизу, която дойде в компанията на

Боби от Star Reporters, намеквайки, че между тях има нещо повече от приятелство, DIA- момичето, превърнало етното в мода, моделът Ана Иванова, най-забавните радиоводещи: Елена и Цвети от „Шоуто на Блондинките“ по Radio Fresh!, фешън журналисти, постоянни клиенти и страстни почитатели на модата.

Събитието стартира с ексклузивен сет на DJ Fabrizio Parisi, който беше специален гост на партито и неподражаемо раздвижи гостите с най-новия хит, в проект с  WahTony feat Belonoga, AURORA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *