Ан Хатауей краде скъп диамант в „Локдаун“

Новият игрален филм на Warner Bros. Pictures и AGC Studios  – Локдаун е с премиера в HBO GO  и по HBO на 5 февруари, петък.

Ан Хатауей краде скъп диамант

В режисираната от Дъг Лайман (Мистър и мисис Смит, Борн) криминална комедия участват носителката на Оскар Ан Хатауей и номинираният за Оскар Чиветел Еджиофор. Във филма ще видим още Стивън Мърчант (Логан, Джоджо заека), Минди Калинг (Бандитките на Оушън), Люси Бойнтън (Бохемска рапсодия), Дюл Хил (Костюмари), Джазмин Саймън (Играчи на HBO), Бен Стилър и носителят на Оскар Бен Кингсли. Сценарият е дело на номинирания за Оскар Стивън Найт (Peaky Blinders) и Пи Джей ван Сандвик, Алисън Уинтър и Майкъл Лесли.

Линда (Ан Хатауей) и Пакстън (Чиуетел Еджиофор) са пред раздяла и се намират на труден кръстопът, когато се оказват затворени под един покрив заради задължителния локдаун в Лондон. Предизвикателствата към на успешната директорка на маркетингова агенция, свързани с уволнения на служители, оставят Линда разочарована от корпоративния свят я, а творецът с малко тъмно минало Пакстън, е в принудителен отпуск. С помощта на поезия и обилно количество вино, опитите да съжителстват в мир и разбирателство им напомнят какви свободни души са били някога. Ненадейно получават възможност да откраднат изключително ценен диамант и това ги опиянява. Един интелигентен и изкусителен филм с много обрати, в който Линда и Пакстън ще заложат на партньорството си с надеждата да променят живота си завинаги.

Светът на HBO GO в България

Неограничен достъп до над 7 000 часа от любими филми и сериали в онлайн филмовото приложение HBO GO. Холивудски хитове, HBO поредици, международни и фестивални заглавия, награждавана документалистика. Детска секция, с класически и модерни филми, дублирани на български език. Съдържанието може да се гледа на лаптоп, смартфон, смарт телевизор или таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а вече и на Apple TV и Playstation. Услугата е достъпна за директен месечен абонамент на www.hbogo.bg. Предлагането на HBO GO директно до крайни клиенти е още един начин за ползване на онлайн стрийминг услугата, в допълнение към вече наличния – HBO GO включен в телевизионните и интернет пакети на нашите партньори – кабелни и телекомуникационни оператори.