Супер популярният украинец Иван Дорн пристига за BREEZE FEST

Любимите български звезди-Дара, група „Молец“, Папи Ханс, Керана и Мила Роберт и ще пеят на две сцени, заедно с Black Eyed Peas и Иван Дорн

След новината, че големите Black Eyed Peas избират BREEZE FEST в България за единствена точка в Югоизточна Европа от световното си турне, феновете вече имат нов повод за нетърпеливо очакване.

На 22. 07. 2023 г., специално за BREEZE FEST, в Бургас пристига звездата на руската и украинска сцена Иван Дорн. Хитовете му  са слушани и споделяни милиони пъти в музикалните платформи, което го налага като емблема на модерния поп. Миксирайки поп, електронна музика и фънк, Дорн неколкократно печели приз за най-добър изпълнител и за артист с най-добър концерт на живо. Дори само това обещава неповторимо музикално изживяване, по време на BREEZE FEST, но организаторите добавят и още имена с wow ефект!

На 22 юли, по време на BREEZE FEST Burgas,  на две сцени с безкомпромисно звучене ще излязат още: Дара, група „Молец“, Папи Ханс, Керана и Мила Роберт. Най-горещите български звезди също ще зарадват феновете с безапелационните си хитове, а музикалната селекция и мащабът на фестивала дават заявка BREEZE FEST да бъде едно от забележителните морски събития.

Освен с изключителния си мейнстрийм мащаб BREEZE FEST се отличава и със своята уникална социална концепция. Екипът на феста предвижда специален, но не и отделен достъп за хора в неравностойно положение, за да могат те пълноценно и без ограничения да изживеят случващото се. Организаторите на BREEZE FEST приемат за своя мисия възпитанието на добър музикален вкус и толерантна фестивална култура в подрастващите и за това дават възможността деца без родители да са част от публиката и да усетят магията от музиката на живо.

BREEZE FEST BURGAS!

Билети на: bilet.bg  eventim epaygo.bg

Повече за BREEZE FEST:

https://www.facebook.com/BPMeventsbg

https://www.instagram.com/bpmeventsbg/