Ивайло Колев се завръща с „Не като мен“ и Концерт-Трибют на Майкъл Бубле

Видеото е заснето в имение от 14 век, сгушено в Неаполитанския залив

Ивайло Колев
Ивайло Колев

Поп певецът Ивайло Колев изненада приятно българската публика с нов сингъл и видеоклип след близо двугодишно отсъствие от голямата музикална сцена. Песента „Не като мен“ представлява изповед за предизвестения край на всяка голяма любов в живота на хората, а видеото е заснето в имение от 14 век,  сгушено в Неаполитанския залив.

„Песента е вдъхновена от моя личен досег с тази велика магия наречена Любов. Но не търсете конкретен човек. Това би било толкова прозаично! Тя е събирателен образ на всички онези дами, които са преминали през моето сърце и душа“, казва за новия си сингъл Ивайло Колев.

Имение от 14-ти век, сгушено в Неаполитанския залив подслонява за седмица Ивайло и неговият екип. В него те заснемат стилното видео, в което зрителите ще видят спиращите дъха гледки от Позитано и Соренто. Текстописец, композитор и режисьор на „Не като мен“ е Димитър Стафидов, който се включва с кратка рап част в сингъла, а специално от Лондон за снимките пътува и младия перспективен оператор Виктор Николов.

„Песента е посветена на онази голяма любов, която превръща розите в пепел, но не пепел от рози, а в изпепелени изсъхнали листа от прекалено горещите лъчи на любовта. И когато остава мъничката надежда, че спомена за теб е малко по-специален, все още е жив и тлее някъде дълбоко в съзнанието на другия. Макар и останал далеч назад, зацапан от пушилката на забравата“, казва още за най-новия си сингъл Ивайло Колев.

Ивайло Колев ще зарадва всички почитатели на хубавата музика и с концерт, който ще се проведе на 30 октомври (сряда) в Sofia Live Club и ще бъде посветен на творчеството на канадската суперзвезда Майкъл Бубле. Концерт-трибютът ще бъде предшестван от кратък коктейл, предпремиера към втория сингъл на Ивайло Колев, баладата „Светлина“.