Женена от пръв поглед пусна музикален хит

Ивайла доказва, че освен любима реалити звезда е и страхотна певица

Ивайла доказва, че е страхотна певица
Ивайла доказва, че е страхотна певица

Сексапилната Ивайла, която зрителите добре познават от реалитито „Женени от пръв поглед“ се завръща към амплоато си на изпълнител. След като преди няколко години беше част от дамското трио „Карамел“, премина през рейтингови телевизионни предавания и затвърди имиджа си на една от най-интригуващите реалити звезди, сега чаровната брюнетка стреля смело по върховете на класациите със самостоятелен репертоар и нова песен.

„Лъжи“ е заглавието на парчето, като Ивайла споделя, че е изживяла всяка една дума от текста като лична история. „Пее се за една несподелена любов– разказва изпълнителката- за любовна приказка между момиче и момче. В сюжетът може би ще се припознаят много от влюбените двойки, защото всеки е изпадал в ситуацията, когато други хора говорят лъжи за него пред любимия му човек.“

Видео клипът допълва идеята на текста, като в специалната мъжка роля влиза Свилен от група „Те Амо“. Двамата перфектно изразяват страстта и горещината на една любовна връзка, но Ивайла подчертава, че чувствата са само за пред камерата- в личния си живот изпълнителката няма партньор в момента и се е отдала единствено на работата си.

Интересни факти за Ивайла:

  • Истинското име на пленителната брюнетка е Ивана Андонова, но за сцената избира да се нарича Ивайла.
  • Още от малка се качва на сцена и първите й музикални изяви са в предаването „Като лъвовете“, в което много бързо става любимка на Ники Априлов.
  • След сватбата си в „Женени от пръв поглед“ Ивайла се разделя с Мерал и споделя: „Доста хора ме питат дали съм с момчето от предаването. Единственото, което мога да кажа е, че към този момент нямам човек до себе си и съм се съсредоточила изцяло върху музиката. Колкото и клиширано да звучи  търся истински човек, с когото мога да си говоря и да го усещам като част от мен, а не само да позираме за медиите и предаванията.“
  • В свободното си време Ивайла обича да спортува, да танцува и да се забавлява с домашния си любимец Роко- мини пинчер, с характер на макси мъж.  
  • По тялото си Ивайла има 10 татуса, като всеки един от тях е  свързан със специален момент от живота. Последната татуировка изобразява пламъче на ръката. Цветът му е червен, като символизира огнената й зодия Овен.
  • Ивайла е от малкото български изпълнителки, които пеят абсолютно на живо по време на своите участия. Изпълнителката се старае винаги да допълни програмата си с атрактивна хореография и стилен тоалет.