ITC Consult отбеляза 15 години успешен бизнес в ИТ сектора

ITC Consultкомпанията отбеляза рожден ден, заедно с клиенти и партньори от цяла България

На 10 юни ITC Consult отбеляза 15 години от създаването си. Събитието събра бизнес партньори и приятели, клиенти, представители на институции и служители на фирмата в новия офис на компанията в град Пловдив.

„Минаха 15 години, през които ние успяхме да постигнем много успехи, благодарение на усилен труд, пълна отдаденост и желание да помагаме на Вас – нашите клиенти да управлявате бизнеса си по-добре, да преодолявате предизвикателствата и да постигате все по-големи цели.  Превръщаме удовлетвореността на клиентите си във визия – постоянно подобрение, отношение към клиента и комуникация, които вярваме, че оставят във Вас приятно чувство на сигурност, постигнати резултати и доверие“, сподели пред гостите на събитието Стефан Николов – основател и управляващ партньор на ITC Consult.

„През последните 14 години ITC Consult са сред водещите ни партньори при внедряването на нашата система. Щастливи сме, че през тези години се развиваме и растем заедно, като даваме много добавена стойност на бизнеса. Пожелаваме все повече успехи и много достигнати върхове“, поздрави гостите и екипът на компанията Иван Аржентински – управляващ партньор в ERP.BG.

Всички гости имаха удоволствието да се насладят и на мелодията на родопската каба гайда по време на изпълнението на ансамбъл „Еподай“, които бяха специалната изненада по време на събитието. ITC Consult е софтуерна компания, която предлага иновативни решения за управление на бизнеса. Мисията й е фокусирана върху оптимизиране на ефективността на информационните структури и повишаване на възвращаемостта от инвестициите в информационни ресурси. Компанията предлага на българския пазар продукти и услуги, чрез които да подпомага бизнеса, като ефективно оптимизира ресурсите за създаване, съхранение и анализ на информация, улеснявайки бизнес процесите.