HYPNOTIC с нов сингъл и огромно признание от световноизвестните Bond

Модерен и мащабен звук. Усещане извън рамката, внушително и космополитно-думите са точно в целта,  визирайки новия сингъл на чаровните момичета от HYPNOTIC.

HYPNOTIC
HYPNOTIC

Легендарната композиция на Карл Дженкинс “Palladio” намира своята модерна версия, между класиката и попа.  Създадена от вдъхновителя на HYPNOTIC Мария Новева, хитмейкъра Светлин Къслев, миксинг инженера Димитър Ганчев-Майт и Дейв Кътч от емблематичното Mastering Palace Studio в Ню Йорк “Palladio” дава силна заявка за пристрастяващ хит.

Palladio” е нещо по-различно от всичко, което сме правили до момента. Дори мога да кажа, че това е ново лице за музиката на HYPNOTIC. разказва Мария Новева- Още като чух финалния мастер от Дейв, не можех да спра да го слушам. Знаех, че „Palladio“ ще има успех, но признавам, че обратната връзка от публиката наистина ни изненада и надмина очакванията ни.“

Wow ефектът избухва с предпремиерното изпълнение на живо от HYPNOTIC на „Palladio”. Магията се случва по време на последния концерт на великолепните Bond в България. Световноизвестният квартет избира за своя музикална подкрепа в София поп дивите на класическата кросоувър сцена и заедно с публиката бурно аплодира момичетата от HYPNOTIC на сцената.

Това, което се случи за нас, беше невероятно изживяване, което ще остане завинаги в сърцата ни.-споделят единодушно Мария, Боряна и СтанимираПолучихме искрени комплименти и голямо признание от първата световно успешна класическа кросоувър група.- допълва Мария- Осъзнавам, че самите Bond не само се спряха на нас, за да споделим една сцена.­­­ Те лично ни поздравиха, дадоха висока оценка за изпълнението ни, за музиката и специално за аранжиментите, които създаваме аз и Светлин Къслев. Като единствената в България модерна кросоувър група, за нас бе голямо щастие да чуем такива думи от артисти, които вече са спечелили милиони фенове по света.

Триото снима видеото към “Palladio” на живо пред публика

HYPNOTIC избират момента, за да запечатат усещането в едно истински емоционално лайв видео за „Palladio”. И този път момичетата не изневеряват на изключителния си визуален вкус и подкрепят проекта с въздействаща фотосесия, дело на Диляна Флорентин. Така-зашеметяващо и с класа- най-популярната ни струнна формация не само  заключва успешно календарната година, представяйки музиката, създадена с подкрепата на Национален фонд „Култура“, но и слага артистично многоточие, в очакване на още великолепни проекти през следващата 2024 г.

Повече за HYPNOTIC вижте на официалния сайт:

HYPNOTIC | Official site (hypnotic-bg.com)

И чуйте PALLADIO сега:

Повече за HYPNOTIC

HYPNOTIC e една от най-иновативните и вдъхновяващи групи на българската музикална сцена. Основана през 2007 г. от Мария Новева и до днес най-популярната и обичана струнна формация у нас, обединява света на класиката и поп музиката в съвременен кросоувър стил без аналог в България.

Представяйки и развивайки класическия кросоувър жанр, HYPNOTIC скъсяват разстоянието между класиката и популярната музика, така че класическата музика достига до все повече хора и намира път и към по-младата аудитория.

Музиката и изисканата и елегантна визия на HYPNOTIC са били част от всички знакови събития:  Юбилей на Христо Стоичков „50 години номер 8” – благотворителен търг в The Residence Club, 3 март в Европейския парламент  –  Брюксел, Сватбена церемония на дъщерята на министър-председателя на Украйна – Володимир Гройсман в Резиденция “Евксиноград”, Ден на Храбростта и празник на Българската армия в Арена Армеец, Samsung Fashion Show § Just Cavalli – премиера на Samsung Galaxy, BAPRA Bright Awards, 25 години Fibank, Huawei премиера на Watch 3 Series, Откриване шоурум BMW M Car Sofia, Откриване Sofia Fashion Week, „Будител на годината“ и много други.