Global Online Concerts- Български артисти предлагат частни онлайн концерти

Стартира нова музикална платформа, озаглавена Global Online Concerts, която предлага частни онлайн концерти на различни български изпълнители.

Global Online Concerts
Global Online Concerts

Услугата включва 60 минути висококачествен онлайн концерт на живо с избрания артист, както и възможност за разговор с изпълнителя по време на шоуто. Към всичко това се добавя и диджейско парти на DJ Dian Solo, така че клиентът да получи 2 часа ексклузивна музикална онлайн програма, която се излъчва само за него и негови приятели по света.

Онлайн Концертите са „скрити“ и могат да се гледат от неограничен брой хора по цял свят, които получават специален кодиран линк, след заплащане на услугата.

Шоуто се излъчва на живо от виртуалното DEEP ZONE студио в София и е подходящо за частни партита и други специални поводи.

Онлайн концертите могат да се гледат на смарт телевизор, лаптоп, телефон, таблет или видео стена. 

От сайта на платформата www.globalonlineconcerts.com  фенове от цял свят могат да намерят своя любим български изпълнител, и след попълване на заявка, ще получат специална оферта за частен онлайн концерт / парти със своя любимец.  Списъкът с артисти се обновява ежеседмично.

Създатели на платформата са популярният диджей – Диан Соло (от DEEP ZONE Project) и неговият баща – Любомир Савов, които споделят: „Създадохме Global Online Concerts, за да предоставим възможност на българите по света да присъстват на концерти на любимите си БГ артисти. Възможността, клиентът да разговаря с артиста по време на онлайн шоуто, прави това изживяване  бутиково и ексклузивно. За българите в чужбина, това би могло да бъде една топла връзка с родината и техните любими артисти.“

Ето как изглеждат някои от Частните Онлайн Концерти