Георги Костадинов с елегия за любовта в „Нашето небе“

Георги Костадинов

Със старта на новия сезон на „Гласът на България“ невероятният Георги Костадинов дава музикален повод да си спомним за предходния. Преди година талантът на Георги покори публиката като част от отбора на Иван Лечев. Мастерът не криеше симпатиите си към него, а уникалният му глас и вокални възможности му осигуриха стабилна фен база и много обожание до самия финал.

Година по-късно Георги Костадинов преживява отново и отново емоцията от срещите с публиката на множеството участия, на които е гост-изпълнител. Едновременно с това създава и авторска музика, като в началото на есента добавя към личната си музикална колекция и нова песен.

Нашето небе“ подава силна  доза от енергията на Георги Костадинов-искрена, емоционална, лирична и въздействаща. Изпълнителят споделя страстта си да разказва ярко за хубавите и позитивни аспекти на живота, които, погълнати от егоизма и суетата, понякога не забелязваме. „А красота има навсякъде около нас- добавя Георги и смело без да изневерява на себе си говори за най-красивото чувство-Исках да разкажа история за любовта- колко е силна, голяма, велика, вечна- и може в един момент да преобърне човека.”

“Аз исках да разкажа история за любовта- колко е силна, голяма, велика, вечна- и може в един момент да преобърне човека.”

Точно тя, любовта в различните моменти от живота е в основата на „Нашето небе“. Сюжетът на видеото, майсторски режисирано от Иван Димитров -Torex,  е олицетворение на чувствена елегия. То разкрива история извън рамките на възрастта. История- пътеводител между миналото, настоящето и бъдещето, в която всеки може да се открие.

Георги Костадинов
Георги Костадинов- „Нашето небе

Идеята за сценария на клипа е на самия Георги, като изпълнителят споделя, че е вдъхновен от личната си житейска приказка с половинката си, певицата Елена Кокорска. Точно нейният глас и този на талантливата й сестра Кръстина Кокорска- Криста, звучат в песента.

В основата на музиката също е канто на Георги, което виртуозният Антони Рикев развива до вълнуваща мелодия, а изпълнителят не крие възхищението си към работата на Рикев и удоволствието от съвместната им работа.   

Целият този звезден микс, добавен към творческия почерк и лична харизма на Георги Костадинов, правят „Нашето небе“ задължителния елемент за новия музикален сезон. Последвайте Георги и открийте още от любовта, която той подарява с всяка нота: