EXPOSE с официален кавър на Salt-N-Pepa

Българските изпълнители получават правата директно от авторите на Let’s Talk About Sex

EXPOSE- Let's Talk About Sex
EXPOSE- Let’s Talk About Sex

Цвети и Светльо от EXPOSE получават правата за официален кавър на култовата Let’s Talk About Sex, излязла на пазара точно на 6 август 1991г.

30 години след като оригиналът провокира целия свят, EXPOSE са готови да върнат темата и… отново да поговорят за секс!

Salt-N-Pepa и авторите на парчето дават съгласие проектът им да излезе отново с други изпълнители, след като чуват версията на EXPOSE, а видеото на българите надминава очакванията им. Уникалният стайлинг към официалната кавър версия е изкован от модна къща Amilius и ръчно изработените бижута на XO boutiqe, а съблазнителните движения в клипа са изваяни от хореографа Велислава Дипчикова и пресъздадени от EXPOSE Team и X Energy Crew.

Провокативният vibe във видеото е напълно в контекста на заглавието и поставя EXPOSE в позицията, която им подхожда най-добре: на абсолютни таланти, изкушаващи и с музика, и с визия. EXPOSE пускат официалния кавър на Let’s Talk About Sex в едно горещо и богато на музикални участия лято, като проектът излиза във всички дигитални платформи от Warner Music чрез Орфей Мюзик. До края на годината атрактивните изпълнители обещават да издадат и албум, промоцията на който ще се случи по уникален за България начин. В момента две от песните, които ще бъдат включени в тавата (Power of Love и Show Me How) се радват на успех в Скандинавието, като Power of Love е актуалния № 16 в летния чарт на PINK Radio- Germany.