Фурор за песента Fool и дует Expose в Румъния

дует Expose

Fool, новата песен на най- атрактивния български поп дует EXPOSE вече е хит в Румъния. След като Цвети и Светльо от EXPOSE бяха забелязани от румънския екип продуценти, които работят с мега сензацията Faydee, резултатът не закъсня. Българските артисти подписаха договор с VIBE RECORDS и BLACKJACK RECORDS и първата песен от българо- румънската колаборация вече е факт!

Автор на музиката и текста на Fool е Tulea Danut, създал едни от най-успешните хитове на Faydee и още от големите румънски и международни звезди. Видеото беше заснето в България, под режисурата на Тодор Бърганов и Добромир Николов и ефектът е зашеметяващ.

 Fool веднага зае водещо място в румънските радиостанции и музикални телевизии, което бе повод българите да бъдат поканени в някои от най-популярните светски и лайфстайл предавания в Румъния.

Expose подписаха договор с румънски хит- мейкъри!

Едно от най- гледаните телевизионни шоа- Neatza cu Razvan si Dani (Antena 1),  представи за първи път видеото на дуета. Интервюто проведе основния водещ на предаването и голяма тяхна звезда Florin Ristei.

Fool беше представена на живо от EXPOSE и на сцената на популярното забавно предаване за шоу бизнес- Showbiz Report (Antena Stars). Водещият Catalin Cazacu, спечелил румънския „Сървайвър“ и популярният изпълнител Andrei Stefanescu не скриха възхищението си от българите. Веднага след това Цвети и Светльо направиха и медийно  представяне в хитовото шоу Exclusiv VIP (Prima TV).

Атрактивните ни артисти бяха гости в най- гледаните телевизионни предавания в Румъния

Цвети и Светльо от EXPOSE получиха и още една покана от съседна Румъния, която и по думите на двамата- няма как да откажат. Съвсем скоро предстои българският дует да се завърне в северната ни съседка, за да направи концерт на  футболен стадион, кръстен на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Изявата е по изричното желание на българската общност и по  покана  на Венци Рангелов. Не е тайна, че българската футболна легенда Христо Стоичков подкрепя дуета и Цвети и Светльо навсякъде са облечени изцяло с новите модели на неговия моден бранд.