Ема Краун оставя „Следа“ в саундтрака на сезона

Видеоклипът към песента е сниман във Венеция

Ема Краун оставя „Следа“
Ема Краун оставя „Следа“

Изящна в стила и визията си, Ема Краун поднася поредния елегантен, музикален специалитет. Една песен, вдъхновена от стиховете на Мира Дойчинова- IRINI и идеята римите й да се облекат в музика.

Под майсторския почерк на Ема, стихотворението „Обич“ се претворява в „Следа“ и зазвучава в музиката на Краун и аранжимента на Стоян Бозов. Част от снимките на видеото се реализират във Венеция, а в синхрон с приказните кадри от там е и танца на професионалните балетисти Теодора Кралева и Ясен Попов.

Исках да представя това уникално, докосващо стихотворение като танц и да добавя емоцията на музиката– споделя Ема- За това се доверих на най-добрия екип, който също прегърна идеята. Заедно със Стоян Бозов направихме аранжимента и продуцирахме целия проект. Невероятният Мартин Профиров (P.I.F.) пое ритъма на барабаните, а операторското майсторство на Виктор Милушев влезе в действие, когато трябваше да се обединят кадрите от Венеция с танца на Теодора и Ясен.“

„Следа“ е първият проект, който Ема Краун пуска за тази година. На финала на спорната 2020-та изпълнителката продуцира великолепното декемврийско „Коледно безвремие“ и направи своя силен авторски дебют, последван от англоезичния сингъл „Boу“.

Повече за Ема

Ема Краун завършва Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“ – Русе. Продължава образованието си в областта на музикалната педагогика, а от няколко месеца вече е и дипломант по „Музикални и мултимедийни технологии“ към Софийския университет.

Двете й специалности я провокират да търси подходи и стратегии за внедряване и използване на модерните визуални и аудиотехнологии в областта на музикалното образование. По този начин децата могат да съпреживяват музиката дори и в такива предизвикателни ситуации като тази на дистанционното обучение. Освен като брилянтен изпълнител, пианист и композитор Ема се развива и в областта на аудио- и видеореализацията на своите композиции.

Последвай Ема Краун:

https://www.facebook.com/EmaCrownMusic/

https://www.instagram.com/ema.crown/

https://www.youtube.com/channel/UComy