Doing good- новата песен на Ема Краун

Ема Краун

Doing good– новата песен на Ема Краун пристига с послание. Изпълнителката е пълноценен автор в проекта.Тя пише текста и музиката, като използва откъс от Брихадараняка Упанишад и теми от източната философия.

Изборът, който правим всеки ден: дали да се носим по течението на емоциите и хауса в мислите си или да вземем контрол над себе си и да действаме от любов!? Причинно- следствената връзка, „каквото посеем, това ще пожънем“ и въпроси свързани с кармата са преплетени по деликатен и ненатрапчив начин в текста на Ема. 

 В бурните промени, които настъпват стремглаво по целия свят в последните години, имаме крещяща нужда от любов и разбирателство. Но вместо да ставаме сензитивни и изпълнени с емпатия, сякаш се затваряме още повече в собствените си твърди черупки, без да забелязваме страданието наоколо. Ставаме цинични и търсещи сензация от чуждото нещастие. Технологиите, които ни помагат да живеем все по забързано, ни откъсват от нас самите и ни правят зависими. Залъгваме се, че имаме хиляди приятели. Работим повече, мислим по-малко. Щастливи сме в социалните мрежи и все по-нещастни в реалността. Красиви сме отвън и болни отвътре. Живеем в ерата на пошлостта, евтината слава и безхаберието, лесните пари и трудните връзки…Всички тези свои мисли, Ема Краун споделя в Doing good.

„Имаме крещяща нужда от любов! Красиви сме отвън и болни отвътре.“- споделя Ема в новата си песен

Басът в песента е на Радослав Терзийски, а микс и мастерът са дело на Стоян Бозов– екипът, с който не веднъж Ема работи. Doing good предлага един фънки заряд от доброта, вдъхновен от ранния Майкъл, Бруно Марс и Джъстин Тимбърлейк и прави едно вселенско пътешествие с лирикс видео и много емоция, създадени лично от Ема Краун.