Дует EXPOSE с нова песен – Show Me How

Дует EXPOSE продължава хи товата линия, която успя да наложи в последната година. Изолацията и непредвидената обстановка се оказаха ползотворни за Цвети и Светльо и творческият им подем личи и в последния им хит Show Me How.

Както винаги дуетът разчита на уникална визия и този път сценарият ни пренася в барокова епоха и мига на оживяването на една картина.

Дует EXPOSE  танцуват наравно със солисти от „Арабеск“ и феноменалните X Energy Crew. В екипа за Show Me How влиза страхотния Васил Дипчиков, носител на награда „Стоян Камбарев“ и неповторимата Боряна, която беше част от каста за клип на Dua Lipa.

Зрелищен е и гардеробът за заснемането на клипа. За да се превъплати в магичната си героиня Цвети избира фешън творенията на международно признатата дизайнерка Олга Кунчева. Уникалните рокли на изпълнителката за Show Me How са изработени копринена тафта, истински перли, синтетични диаманти, 5 каратови златни пайети, ръчна бродерия и царствени цветове. Олга, която работи с театри в Русия и Европа, толкова харесва как дрехите й стоят на Цвети от Expose, че щедро решава да й ги подари. Така българката се нарежда сред избраните европейски диви, които имат честта да притежават тоалет от Олга.