Доц. Дарияна Куманова с първи мастър клас за таланти в България

Доц. Дарияна Куманова
Доц. Дарияна Куманова

Една от най-популярните дами в европейския музикален бизнес ще направи своя първи мастър клас в България. Дарияна Куманова, която е в основата на големия пробив на 16-годишната Никол Паласчева в италианския X-Factor, се завръща в София, за да открие нови таланти.

Българката от години живее в Италия и е призната за един от най-добрите музикални педагози. Тя е ментор на млади звезди и мотивационен коучинг, който кове характер за сценичен успех. Куманова е четвъртата жена диригент в историята на фестивала Санремо и доцент в Академията на Санремо. Носител е на т. нар. музикален Оскар – наградата “Давид на Донатело”, за оригинална песен във филма „Сибирско възпитание“ (в главната роля Джон Малкович). Печели „Златен лъв“ от фестивала във Венеция за успехи в областта на музиката и културата. Удостоена е с най-голямото лично и професионално отличие за една дама „Жена на годината“- Италия, в категория „Изкуство“.

Дарияна Куманова прави ексклузивно прослушване на 10 участника

Поканата за мастър клас в България е от Академия „Живей елегантно“, а датите са 25-ти и 26-ти февруари. Записалите се могат да изберат единия от двата дни за уникалната среща с една от най-влиятелните жени в артистичния живот на Италия. Обучението се отличава и с висока практическа полза, като част от темите са:

  • Сценичната треска в полза на таланта
  • Актуални тенденции и необходими умения за международен пробив
  • Фестивалите, конкурсите и отличията, които дават престиж в международен мащаб
  • Тактика за създаване на творчески екип и стратегия за промотиране на творчески продукт
  • Общуване с медиите
  • Защита на интелектуални права на световната сцена

Специално за своя мастър клас в Академия „Живей елегантно“ Дарияна Куманова ще направи прослушване на 10, избрани от нея участника за всяка от двете дати на обучение (25-ти и 26-ти февруари). Част от селектираните участници ще получат и покана за участие във фестивали и конкурси в Италия.

https://lea-academy.eu/

https://www.facebook.com/academy.live.elegantly

https://www.instagram.com/academy_live_elegantly/

Повече за Академия „Живей елегантно“