Магьосникът Дани Белев с рожден ден, двойно парти и VIP гости

Енчо Керязов, Устата, Mr Jim, кметът на Габрово Таня Христова бяха част от елегантния коктейлна Дани Белев

Дани Белев- 25 години на сцена и 40 лета

С двудневно парти най-популярният ни млад магьосник отбеляза 25 години на сцена и 40 лета в луд, невероятен живот. Дани Белев, който всяка година докарва у нас великите имена на световната магия (фестивалът „Златна котка“), събра популярни личности и близки приятели, за да отбележи двойния повод. 

Празникът премина в „официална и неприлична част“ – както се шегува самият Дани.

Първата вечер любимецът на България оформи в  елегантен VIP коктейл, гости на който бяха: кметът на Габрово Таня Христова, световноизвестният акробат Енчо Керязов, шоуменът и певец Устата, принцесата на българския цирк Еми Велкова, един от пионерите на илюзионното изкуство и учител на Белев – Георги Петков- Бинти, Калин Кирилов и Венсан от стендъп групата „Нема к‘во“, радиоводещата от „Шоуто на блондинките“ Цвети Георгиева, фокусникът Mr. Jim и младите надежди от Quick Hands- Junior,  хора от културния и обществения елит на родния за Дани град Габрово. Ексклузивен музикален домакин на събитието беше Кристина Иванова от  „Гласът на България“. 

Всеки от гостите беше подготвил личен подарък за рожденика, като сред най-екзотичните изненади бе изживяване в небето с  акробатичен самолет. Подаръкът дойде от пилота Георги Влайков, който освен личен приятел на Дани Белев е свързан и в друга нестандартна нишка с него – съпругата му Елена е една от най-атрактивните асистентки на магьосника.

Естествено, през цялата вечер до рожденика освен прекрасната му половинка Камелия Ноева бяха точно те –  неговите асистентки, наречени Ангелите на Дани и известни с това, че са едни от най-красивите и смели момичета в България… Все пак не всяка дама се съгласява да бъде прободена със сабя или разрязана на две, както често прави Белев в своите фокуси.

Празникът продължи след 24 часа, но в коренно противоположен стил. „Избухването“ гарантираха музикантите от „No coment Group“,  които озвучиха вечерта, а гостите определено отпуснаха мисли и задръжки, подчинени на дрескода: „всичко е разрешено“. Във втората част на събитието се добави и трети повод – същата сутрин рожденикът беше взел успешно кандидатстудентския си изпит по политология към Великотърновския университет.  

Честит рожден ден, Дани Белев!

Рожденикът специално благодари за любезното домакинство на хотел „Мак“ и неговия управител Десислава Павлова.

Дани Белев в компанията на своите гости