Цвети от Expose със скъпоценен подарък за 8-ми март

Една от най-сексапилните блондинки в българския шоубизнес бе изненадана със страхотен подарък по случай женския празник. Цветелина Маринова, по-известна като Цвети от дует EXPOSE получи уникален микрофон, инкрустиран плътно със скъпоценни камъни.

Музикалното бижу
Музикалното бижу

Блестящото музикално бижу е напълно функционално и както самата Цвети се шегува: микрофонът няма търпение скоро да бъде използван на живо участие пред публика. Всъщност зад случването на тази изненада стои интересна история. Завръзката е по време на участие на Expose в програмата на луксозен хотел в Рибарица ( при спазване на всички мерки за сигурност). Сред  гостите на събитието е популярният дизайнер Атанас Ружев, който остава силно впечатлен от изпълнението на дуета. След като чува големият им хит „Не се предавам“, Атанас-  известен с нестандартното си мислене и работата си за една от най-големите испански марки за бижута, решава, че необикновения глас на Цвети не може да пее на обикновен микрофон. Веднага майсторът на ювелирните решения се заема да поправи тази „грешка“. Камъните за нестандартния подарък биват ексклузивно поръчани от чужбина и са специално подбрани от луксозния чешки бранд за бижута Presiosa. Седмици по- късно фантастичното бижу вече е в ръцете на изпълнителката и единственото, което му липсва в момента е живата сцена. „Но сигурна съм и това ще се случи съвсем скоро“- казва Цвети от Expose и добавя, че летния график на дуета е вече почти запълнен.

И докато очакваме добрия стар клубен живот, припомняме и последния хит на Expose, който се превърна в химн на артистите в пандемичната криза.

НЕ СЕ ПРЕДАВАМ