Цветана Манева със специално изпълнение по време на спектакъла “за любовта” във Варна

Цветана Манева
Цветана Манева

На 4 август Цветана Манева ще посвети изпълнението си в спектакъла „за любовта…“ на Варна и варненската публика по повод званието „Почетен гражданин на Варна“, с което беше отличена за значимия ѝ принос към театралния живот в града като артистичен директор на Международния театрален фестивал „Варненско лято“, както и за ролите ѝ в българските кино и театър. От сцената тя ще се обърне към всички присъстващи в Летния театър с първи думи по повод тази изключителна чест.

Спектакълът „за любовта…“, превърнал се в театрално събитие на 2023 година, ще се пренесе в летния театър във Варна, където на фона на морето и приказна музика изпълнена на живо, зрителите ще могат се насладят на световните текстове на Яна Борисова и съзвездие от български актьори: Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Дарин Ангелов, Филип Буков, Боряна Братоева, Христо Петков, Даниел Върбанов, Петър Антонов, Тодор Дърлянов и други. Специалното участие ще вземе и изключителния комик, журналист и водещ Николаос Цитиридис.

Спектакълът „за любовта…“ среща текстовете на изключителната Яна Борисова – носителка на четири награди “ИКАР” и три награди “АСКЕЕР” за драматургичен текст и живото изпълнение на музиката на маестро Милен Кукошаров – носител на награда “АСКЕЕР” 2023.

Един изумително смешен и покъртително откровен разговор за щастието, вълнението, ревността, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува. И всичко това на фона на приказна музика, под открито небе в компанията на морето.

Билети: https://bit.ly/47cXZr7