Николаос Цитиридис първи гост на Петър Антонов в “Червеният стол”

Николаос Цитиридис и Петър Антонов
Николаос Цитиридис и Петър Антонов

„Червеният стол“е уникален сценичен формат-комбинация между театрално представление и токшоу с водещ и гост звезда, което ще се случва на живо пред публика. Всяко представление е създадено абсолютно самостоятелно със собствен сценарий и драматургия, режисура, музика и съдържание съобразени спрямо профила, професията и интересите на гост звездата.

Водещият ще бъде домакин на гост звездата и в рамките на час и половина двамата ще осъществят разговор – спектакъл, който ще включва основни теми като: семейството, влюбването, правото на щастие, човешките дефекти, зависимости, хобита, спомени и неразказани досега истории. Освен това, спектакълът включва пеене, танци, видеа, предизвикателства, както и специално написани монолози и текстове, които ще бъдат изпълнени единствено тази вечер.

В първото издание на „Червеният стол“в ролята на водещия ще се превъплъти актьорът Петър Антонов

В първото издание на „Червеният стол в ролята на водещия ще се превъплъти актьорът Петър Антонов, а гост звездата ще бъде изключителния комик, журналист и водещ Николаос Цитиридис. Заедно с тях на сцената и на рояла ще се присъедини и маестро Милен Кукошаров, който ще изпълнява музика на живо по време на цялото шоу.

Разговорът, който ще се случи пред публиката и ще бъде разделен на няколко тематични блока: въведение, представяне на гост, семейството, изкуството, любовта, жените и мъжете, приятелите и наслаждението от живота.

Освен музиката на живо спектакълът включва видеа, пеене и танци. Червеният стол ще представи Николаос Цитиридис в непозната до този момент светлина в стила на документалната комедия, която е в основата на всички световно известни комедийни ток шоута. Поради изключителната откровеност и органичност на формата се препоръчва за зрители на шестнадесет години.