Звезден музикантски тим в „Аз или Ти“ на Борис Илиев

Елегантен pop&rock стил и актуална препратка към 80- те правят новата песен на Борис Илиев необходимата добавка към пролетния плейлист.

Още от първо пускане „Аз или Ти“ завладява с динамика и свеж vibe и сякаш е като липсващото звено в българската музиката, обединяващо класа и модерно звучене.

Неслучайно „Аз или Ти“ вече е  с обещаващи позиции в родните чартове. Песента е създадена от звезден отбор, като в екипа на Борис Илиев влизат  само авторитетни имена от бг сцената. Музиката и текстът са написани  от половинката на известният дует Expose- Цвети Маринова. Аранжиментът е на Алекс Славчев, който направи впечатляващо участие в „Гласът на България“ и Светослав Неделчев- Козмо– част от бенда на Рут Колева. Мастерът Magga се заема със саунда, за да опакова „Аз или ти“ в перфектен звук.

Борис Илиев

Идеята за видеото е на самият Борис Илиев и режисьора Николай Цветков, с когото Боби работи и за предишната си песен „За теб„.  Ивиана Василева е красивото бижу в кадрите, а Алекс Славчев подсилва и визуално музикантския саунд на парчето.

Целият екип е сигурен, че с разпускането на COVID мерките, феновете на младия изпълнител и хубавата българска музика, ще могат да чуят „Аз или Ти“ на живо, а самият Борис Илиев издава, че трескаво работи върху своя дебютен албум и скоро се очакват още класни бг парчета. 

Аз или ти“ е създадена с  подкрепата на НФК.

Борис Илиев е поп и рок изпълнител, роден в София. Занимава се с музика още от 19-годишен. В момента създава, продуцира и промотира своите идеи и проекти пред българската аудитория като основател на лейбъла B71 Production Studio.
Борис работи с едни от най-добрите инструменталисти в България като: Александър Славчев (китара и вокал), Иван Йорданов– Чери, Ивелин Атанасов (пианист), дует Expose, Светослав Неделчев- Козмо (бас китара), Прея и други млади артисти и музиканти от българската поп и рок сцена.