Скандалния Боби Стар Репортер и секси психоложка в ново предаване по 7/8 ТВ

Борислав Борисов
Борислав Борисов

Боби Стар Репортерс с единственото шоу в България, което държи зрителите в пълна неизвестност, до датата и времето на излъчване. WOW ефектът след това е гарантиран от пиперливите теми, нетрадиционните репортажи, абсурдни приключения със светски личности и коментари. Популярния водещ и репортер Борислав Борисов и очарователната психоложка Лилия Стефанова ще бъдат творчески тандем в Star Reporters Show- шоуто което завзема уикенд вечерите по 7/8 ТВ

Нестандартният формат вече е част от „телевизията на Слави“ и се появява всяка събота от 23:00 часа и повторение в неделя, от 23:00 часа.

Продуцент е самият Боби Стар Репортерс, който от години задържа вниманието със скандалните си репортажи и способността да намира най-интересните и неповторими зевзеци в България.

Едно от първите издания на предаването срещна зрителите с малко известната техника „шибари“- изкуство на връзването, която може да се използва както за сексуални удоволствия, така и за обезвреждане на враговете, както са правели древните японци. Следващите издания също обещават позиции, до момента не показвани в българския ефир, но секретът на всеки епизод ще бъде отключен в момента на ефирното излъчване.

Приятно гледане!

И не забравяйте да споделите интересните епизоди от канала на Star Reporters:

https://www.youtube.com/c/StarReporters/

Боби Стар Репортерс по 7/8 ТВ