Black Eyed Peas пристигат в България с брилянтната J. Rey Soul

Пилотното издание на Burgas Breeze Fest ще посрещне големите имена на 22- ри юли 2023 г.

Black Eyed Peas

Лято 2023-та дава силна заявка да се превърне в едно от най-запомнящите се за фестивалния живот. Специално за пилотното издание на Breeze Fest в България за пръв път ще пристигнат големите Black Eyed Peas. „Акостирането“ им на 22-ри юли в Бургас е не само специална спирка от световното им турне, но и единствената музикална точка в Югоизточна Европа. Black Eyed Peas ще излязат на сцената на Burgas Breeze Fest в пълния си алфа състав, а към него ще се присъедини и музикалното бижу J. Rey Soul.

Певицата, която ще бъде под прожекторите в Бургас, заедно с will.i.am, Taboo и аpl.de.ap, е филипинската перла на екипа. Бързо след първите си изяви за групата тя става едно от най-разпознаваемите музикални лица в световен мащаб. Определено има защо- J. Rey Soul, какъвто е артистичният псевдоним на Jessica Reynoso, е само на 25 години, но с огромен музикален опит зад гърба си.

Сексапилната певица работи с групата още от 2018 година

През 2018 г. тя става финалист в предаването „The Voice: Philippines“, където е в отбора на атрактивния член на Black Eyed Peas– аpl.de.ap. Още щом я чува за пръв път, рапърът се обръща на треньорския стол и с възхита от гласовите ѝ възможности я приема в своя тим. През същата година J. Rey Soul се присъединява неофициално към бандата, след като става ясно, че Fergie желае да се отдаде на майчинство.

J. Rey Soul
J. Rey Soul

През 2019 година J. Rey Soul е поканена като вокалист в световното турне на Black Eyed Peas, а малко по-късно излиза и общата ѝ песен с групата „Mamacita“. Горещият хит светкавично достига до челните места на музикалните чартове по света и затвърждава J. Rey Soul като официален член на бандата в очите на меломаните.

Mamacita”, “Pump it”, “Simply the best” и още от големите хитове на Black Eyed Peas, както и свежите песни от новия им албум, ще звучат на живо само на 22-ри юли в България. Българската публика, както и закупилите вече билети фенове от Турция, Гърция и Румъния, са готови да видят уникалната сцена, изградена специално за атрактивното шоу на Black Eyed Peas. Музикалната сензация „МОЛЕЦ“ ще излезе непосредствено преди американците, а организаторите от BPM events, обещават и още ексклузивни изненади на пристанище Бургас, които със сигурност ще превърнат Burgas Breeze Fest в кулминацията на лятото.  

Вижте повече на:

BLACK EYED PEAS LIVE – Burgas BREEZE Fest – 22.07.2023 (bpmevents.bg)

https://www.facebook.com/BPMeventsbg

BPM Events (@bpmeventsbg) | Instagram