BEYOND SMART представя водещи тенденции в областта на производството на металорежещи машини

5 водещи компании от Тайван ще представят най-новите тенденции в областта на производството на металорежещи машини

По време на онлайн събитието BEYOND SMART, организирано от Taiwan Excellence на 5 октомври, пет компании лидери в производството на металорежещи машини ще представят водещите тенденции в областта.

Машините са неразделна част от производствения процес и промишлеността, особено за компаниите, които разчитат на взаимозаменяеми компоненти. Областите на приложение са основно в автомобилната индустрия, машиностроенето и задвижващата техника. Именно Тайван е сред лидерите в производството на такъв тип машини, тъй като държавата има достъп до най-добрите технологии, висококвалифицирани специалисти в сферата на проектирането, изграждането и използването на металорежещи машини и системи, както и проектанти и изследователи в областта.

По време на BEYOND SMART гостите, които са част от онлайн събитието ще имат възможност да научат какви са водещите тенденции в областта от Jolly Wu от Tongtai Machine & Tool Co, Милоу Лин от Fair Friend Enterprise Co, Ерика Цай от Buffalo Machinery Co, Esme Chen от L&L Machinery Industry Co и Морис Чанг от Hiwin Technologies Corp.

Официален партньор на събитието BEYOND SMART за България е Тайвански търговски център – София, международен клон на ТАЙТРА за насърчаване на търговията и инвестициите между Тайван и България.

За безплатна регистрация: https://sites.google.com/view/beyondsmartemo/homeПовече за Taiwan Excellence

Taiwan Excellence награждава иновативни продукти, произведени в Тайван, които предлагат добавена стойност на потребителите от цял свят. Всички продукти, носещи този символ, са избрани заради отличните си постижения в дизайна, качеството, маркетинга и производството. Наградата за отлични постижения на Тайван е инициирана от Министерството на икономиката през 1992 г., и е призната от 102 държави.