Двойничка на Риана в шокиращо 16+ видео на 2G&MADMAN

„Дами и господа, представям ви един видео клип, който не е за хора със слаби сърца. Слушайте го насаме, гледайте го на каше и на заключена врата.“ – думите на MADMAN, публикувани в личния му профил във FB звучат като честно предупреждение и наистина- по-добре зрителят да е подготвен преди да натисне директно play… Очаква го нещо невиждано!

2G&MADMAN- „Батко ти"
2G&MADMAN- „Батко ти“

Само железни нерви биха били безучастни към щедрите гледки на танцьорките от Gold Roses Ladies, които правят феноменален туърк в новия проект на 2G&MADMAN- „Батко ти“. Българите, базирани в Лондон, пускат трети авторски трак в канала The Bulgarians и отзивите за него моментално достигнаха wow ефект. Момчетата се съгласяват да пуснат проекта само онлайн, без да гонят ефирно излъчване, защото е ясно, че цензурата ще покрие дотолкова текста и визията, че „Батко ти“ трябва да бъде орязан наполовина. Това не би било честно най-малкото към многобройния екип, застанал зад този трак и жадно впитите очи в прелестите на танцьорките.

Изкушаващо е присъствието на Шарлийн, която показва доста от себе си в кадрите и се гордее като ръководител на денс трупата Gold Roses Ladies. На Острова тя е известна като двойничката на Риана, a  любопитна  подробност е, че също като изпълнителката на “Love on the Brain” и Шарлийн е от Барбадос. Двете дори имат общи професионални пресечни точки, но в „Батко ти“ все пак ясно личи видимото предпочитание на екзотичната красавица към българските изпълнители.

Новият проект на 2G&MADMAN избухва месец след успеха на Pegasus, който все още присъства в класацията на най-слушаните бг хитове. Идеята за него се ражда преди около година, само като солов трак на 2G. Постепенно и MADMAN се включва към куплетите като, както сам казва, допълва смелото усещане за тестостерон.